İnce BDP'li vekillere öyle sözler söyledi ki - Video

TBMM'de CHP ile BDP arasında yaşanan sert tartışmaya Muharrem İnce'nin sözleri damga vurdu.

İnce BDP'li vekillere öyle sözler söyledi ki - Video

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, BDP'li Altan Tan'ın Kemalist diktatörlük sözlerine sert yanıt verdi.

"ALTAN TAN'IN SÖZLERİNE İTİBAR ETMEMEK LAZIM"

Altan Tan'ın ardından söz alarak kürsüye çıkan Muharrem İnce: "Bu Meclis'te Diyap Ağalar da var, Altan Tanlar da var. Bu olacak. Altan Tan'ın sözlerine itibar etmemek lazım. Diyarbakır'da çıkan kemiklerle ilgili Meclis'te basın açıklaması yaptı. Ama şimdi Adli Tıp Raporu'na göre 100 yıllık kemiklermiş bunlar ve yarısı hayvan kemiği çıktı." dedi.

"HADDİNİ BİLECEKSİN"

Sözlerine devam eden İnce, BDP sıralarına dönerek şu sözleri sarf etti: "PKK kontenjanından milletvekili olacaksın, geleceksin Atatürk'ün Meclisi'nde Atatürk'e hakaret edeceksin. Haddini bileceksin, haddini... Kimsin sen! Atatürk'ün Meclisi'nde bunu konuşacaksın. Önce Tahran'a bakacaksın, Bağdat'a bakacaksın, Şam'a bakacaksın, Kahire'ye bakacaksın, ondan sonra Ankara'ya bakacaksın. Burada Cumhuriyet düşmanları işbirliği yapamaz. Atatürk Meclis'i kurmasaydı, siz burada milletvekili mi olurdunuz? İngilizlerin gölgesinde sığır çobanı olurduk hepimiz."

"SAVAŞ OLDU DA GELMEDİLER Mİ"

Sözlerine Mehmet Akif'in arkadaşına yazmış olduğu bir mektubu okuyarak devam eden Muharrem İnce, BDP'li vekillere yönelik eleştiri dozajını artırarak: "Hakkari'de Siirt'te büyük savaşlar oldu da Yalovalılar, Balıkesirliler gelmedi mi buraya?" dedi.

İşte Muharrem İnce'nin o açıklamaları:

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2012, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER