İlçe Başkanı Osman Karaaslan ; “Hayallerinizin Peşinden Koşun , Onlarda Bir Gün Elbet Yorulacaktır.“

Ak Parti Gölbaşı Seçim İşleri Başkanlığı, Sandık Başkanları Eğitim ve İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi.

İlçe Başkanı Osman Karaaslan ; “Hayallerinizin Peşinden Koşun , Onlarda Bir Gün Elbet Yorulacaktır.“
 Ak Parti Gölbaşı Seçim İşleri Başkanlığı, Sandık Başkanları Eğitim ve İstişare Toplantısını Gerçekleştirdi. AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı 7 Haziran 2015 Genel seçimlerinin Startını Öğretmenler Evinde Teşkilat İstişare Toplantısı Yaparak başlatmıştı.   



AK Parti  Gölbaşı İlçe  Teşkilatı, Mehmet Akif Kültür Merkezinde Seçim İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen, Sandık Başkanları Eğitim ve İstişare Toplantısını büyük katılım ve yoğun gündemle Gerçekleştirdi. 

Toplantıya ilçe Başkanı Osman Karaaslan, Belediye Başkanı Fatih Duruay, Belediye Meclis üyeleri, ilçe Yönetim Kurulu üyeleri, Mahalle temsilcileri ve sandık Başkanları katıldı.  İlçe  Başkanı Osman Karaaslan katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı. 


Karaaslan  konuşmasında yaklaşan Genel Seçim Sürecinin değerlendirmesini ve yapılması gereken teşkilat çalışmaları hakkında katılımcıları  bilgilendirdi. Yapılması gereken  çalışmalar ayrıntılı bir sekilde anlatıldı. Mahalle temsilcileri Mahallelerinin eksiklerini dile getirdiler.İlçe Başkanı Osman Karaaslan konuşmasını şu sözleri ile bitirdi ; "Hayallerinizin peşinden koşun, onlarda bir gün elbet yorulacaktır." Ardından Belediye Başkanı Fatih Duruay kürsüye gelerek katılımcılara  yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Dilek ve temennilerle görüşme sona erdi.   


Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 12:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER