Ak Parti'den SKM açılışı

İlçe seçim koordinasyon merkezi Ankara Konya Yolu üzeri Dış Hastane yanında açıldı.

Ak Parti'den SKM açılışı
İlçe seçim koordinasyon merkezi Ankara Konya Yolu üzeri Dış Hastane yanında açıldı. Açılışa AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayları;  Ertan Aydın, Murat Alparslan, Ali İhsan Arslan, Jülide Sarıeroğlu, Fatih Şahin, Ercan Kınacı, Barış Aydın, Neslihan Cenk, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ak Parti Çankaya İlce Başkanı Ali Güven, Ak Parti Gölbaşı İlce Başkanı Osman Karaaslan ve partililer katıldı.



 Ak parti seçim koordinasyon merkezi açılışında konuşan ak parti Ankara 1. Bölge milletvekili adayı Ertan aydın “ biz 13 yılda çok büyük icraatlar çok büyük başarılar elde ederken, birileride muhalefet bütün bu kazançları yıkmak için elinden gelen tüm oyunları oynuyor” dedi.



 Aydın “ istiyorlar ki Türkiye’de ki bütün bu kazanımlar yok olsun, tekrar eski karanlık Türkiye günlerine dönelim, tekrar, IMF kapılarında dilenelim, çetelerin mafyaların hüküm sürdüğü Türkiye’ye geri dönelim. Tüp, gaz kuyrukların olduğu hayat pahalılıkların olduğu zamların olduğu günlere geri dönelim istiyorlar. Geçmiş günlerde bizi irtica ve şeriat gibi şeylerle oyaladılar. Bu milleti aşağılamaya çalışltılar. Milletin değerlerine saldırmaya çalıştılar. Şimdide yeni bir taktik deniyorlar bol keseden vaatlerle milletimizi aldatmaya çalışıyorlar. Değişen bir şey olmadı eskidende milletimizi aldatıyorlardı. Şimdide aynı şekilde aldatıyorlar” şeklinde konuştu.



Ak Parti olarak eser siyaseti yaptıklarını belirten Ak Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Alparslan “Bizler eser siyaseti üretiyoruz. Hizmet siyaseti üretiyoruz.  Yapılan her bir eserde, hizmette her birinizin katkısı ve desteği var. İşte yeni Türkiye’nin imarında inşaatında Sayın Ahmet Davutoğlu ile başlattığımız bu ikinci yarıda, tırnakla kuyu kazmaya, büyük oyunu bozmaya yeniden tarih yazmaya var mısınız? Allah yolumuzu bahtımızı acık etsin” ifadelerini kullandı.



Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay “ Türkiye’de şuana kadar yapılan bütün seçimlerin bir önemi vardı. 7 Haziran seçimlerin çok büyük önemi var. Gölbaşı’nda ve Türkiye’de ekonomik, siyasi istikrara ve gelişmeye ya deven diyeceğiz yada bundan 15 yıl önce ki Türkiye özlemini duyanlar diyeceğiz ki buyurun Türkiye sizin olsun diyeceğiz. Biz Gölbaşı olarak istikrara ve onurlu bir diş siyasete 7 Haziranda evet diyeceğiz Allahın izniyle” diye konuştu.  


Ak Parti’nin seçim koordinasyon merkezi açılışında konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan “Bundan önceki seçimlerde nasıl Ak Partimiz seçim sandıklar açıldığında birinci cıktıysa inşallah Türkiye’mizde 7 Haziran akşamı yeniden güçlü bir şekilde iktidar olacak” dedi. 


Konuşmaların ardından kurdele kesilerek seçim merkezi açılışı yapıldı.

_dsc1308_450x299.jpg

_dsc1315_450x299.jpg

untitled-3.20150516022921.jpg

 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER