AK Parti'de büyük gün

AK Parti Cumhurbaşkanı adayını 1 Temmuz Salı günü açıklayacak. AK Parti yetkililerinden edinilen bilgiye göre; AK Parti'nin Cumhurbaşkanı adayını açıklayacağı ATO Kongre Merkezi'ndeki toplantıya, yaklaşık 4000 kişi davet edildi.

AK Parti'de büyük gün
 
AK Parti'nin adayı; 21-22-23 ve 24. dönem milletvekilleri, Bakanlar, Bakan Yardımcıları, İl-İlçe-Belde-Belediye Başkanları, MKYK üyeleri, büyük kongre delegeleri, il başkanları ve parti kurucularının katıldığı törende, saat 11:30'da ilan edilecek. 

Toplantı için salonda, Genel Merkez'den 70 kişi görev alacak. 1 Temmuz Salı günü saat 09.00'dan itibaren salona girişler başlayacak. Davetliler; ancak isimlerine basılmış kartlar ile salona giriş yapabilecek, kartlarıyla aynı renkteki, kendileri için ayrılmış yerlere oturabilecekler. Davetlilere, kartları olmadan salona giriş yapamayacakları da yapılan bilgilendirmeler ile hatırlatıldı. Toplantının yapılacağı salonda güvenlik de had safhada. Başbakanlık Koruma ekibi 180 kişiyle güvenliği sağlayacak. Davetlilere; yanlarında güvenliği tehlikeye sokacak araçlar ile pankart gibi eşyaları getirmemeleri yönünde de uyarılar yapıldı. AK Parti'nin adayını açıklayacağı toplantıya, basının da katılımı yoğun olacak. Muhabirlerin yanı sıra, genel yayın yönetmenleri, Ankara temsilcileri ve köşe yazarlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 250 basın mensubu toplantıyı takip edecek. 
AK Parti'nin adayının açıklanmasının ardından Genel Merkez'de "Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı" yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2014, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER