Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'dan Muhalefete Sert Eleştiri.

Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Nisan Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını Akalın Tesislerinde gerçekleştirildi.

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan'dan Muhalefete Sert Eleştiri.
AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan “SGK’yı batıran Kemal Kılıçdaroğlu’na mı, sözde milliyetçi Devlet Bahçeli’ye mi, PKK’ya ve teröre destek veren Selahattin Demirtaş’a mı yoksa birilerinin hayal dedikleri  projeleri yapan Ak Parti’ye mi oy verecek siniz?” dedi.



Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Nisan Ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısını Akalın Tesislerinde gerçekleştirildi.


Toplantıya Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Ankara Milletvekilleri ve adayları, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, AK Parti Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.


ÇOK ÇALIŞAĞIZ


AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan yaptığı açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı:


“Bizler Gölbaşı’nda AK Parti’nin temsilcileri olarak durmayacağız, yılmayacağız, çok çalışacağız. Nasıl bundan önce 30 martta hepsi bir araya gelip bizi yıkamadılar, hepsini o sandığın dibine gördük, inşallah 7 Haziran’da da Gölbaşı’nda hepsini o sandığın dibine gömeceğiz.7 Haziran’da sandıktan zaferle çıkacağız. Bizlere sefere çıktık, zafer Allah’ındır. Gazamız mübarek olsun, yolumuz açık olsun”


BU MİLLET KİME OY VERECEK?


SGK’yı milyonlarca liralık zarara sokan, akşam başka sabah başka konuşan, noter siyaseti yapan Kemal Kılıçdaroğlu’na mı, sözde milliyetçilik yapan Devlet Bahçeli’ye mi, yakan, yıkan, teröre destek veren, PKK cenazelerinde ağıt yakan Selahattin Demirtaş’a mı birilerinin hayal dedikleri  projeleri yapan Ak Parti’ye mi oy verecek siniz oy vereceğiz.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER