AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısını Gerçekleştirdi

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısını Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısını Gerçekleştirdi
 AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. Mehmet Akif Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya; Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Ali Güven, Gölbaşı İlçe Koordinatörleri , Meclis Üyeleri, AK Parti Gölbaşı İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları, Mahalle temsilcileri ve çok sayıda üyenin katıldığı toplantıda Divan Başkanlığını İlçe Başkanı Osman Karaaslan, katip üyeliğini Kadın Kolları Başkan Elif Özer ile Gençlik Kolları Başkanı Selim Akceylan yaptı. Teşkilat birimlerinin bir aylık faaliyetlerini Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ahmet Dinç' in sundukları sunumlarla devam etti. Teşkilat faaliyetlerinin ardından protokol konuşmaları gerçekleşti.Maliye Bakan Yardımcısı ve Genel Merkez Koordinatörü Abdullah Erdem Cantemur: "Gölbaşı İlçe teşkilatı 2015 Genel Seçimlerine hazır. Nasıl ki, bir yıl önceden yerel seçimlere hazırlanarak kaybettiğimiz Gölbaşı Belediyesi'ni aldıysak bu seçimlerde de hep beraber aynı başarıyı göstereceğiz." dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay: "Kongrelerde yaşanan kırgınlıkların bütünlüğümüzü bozmasına izin vermeyelim hep birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam edelim. Benim kapım herkese açık" diyerek birlik beraberlik mesajı verdi.

Daha sonra İlçe Başkanı Osman Karaaslan toplantıya katılan mahalle temsilcilerinin istek ve taleplerini alarak Ocak ayı oturumunu kapattı

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2015, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER