Zayıflatan basit detoks içeceği

Detoks içeceği ertesi gün için geceden hazırlanır. Bu sayede besinler suya çok daha iyi işleyecektir ve faydası artacaktır. Ödem atmaya yarayan bu içecek gün boyu tüketilebilir. Her diyet önerisinde olduğu gibi burda da mutlaka bir doktora veya beslenme uzmanına danışarak yapmanızı tavsiye ederiz.

Zayıflatan basit detoks içeceği
 Detoks içeceği ertesi gün için geceden hazırlanır. Bu sayede besinler suya çok daha iyi işleyecektir ve faydası artacaktır. Ödem atmaya yarayan bu içecek gün boyu tüketilebilir. Her diyet önerisinde olduğu gibi burda da mutlaka bir doktora veya beslenme uzmanına danışarak yapmanızı tavsiye ederiz.

Malzeme:


1 lt su
1 tane limon (dilimlenmiş)
10 tane taze nane yaprağı
1 tane salatalık (dilimlenmiş)


 

Hazırlanışı

Bir litre suyu kapaklı bir sürahiye doldurun, dilimlenmiş limonu, salatalıkları ve nane yapraklarını ekleyin. Kapağını sıkıca kapatın. Dilerseniz buzdolabında dilerseniz oda sıcaklığında bekletin. Gün boyunca tüketin, ödem atıcı ve kilo verdiren detoks içeceğini gün boyunca tüketebilirsiniz. Çayımızı geceden hazırlıyoruz, bu sayede bitkilerin özleri iyice çayın içerisine geçiyor ve ödem atmak için daha çok fayda görüyoruz. 

Bir litre suyu sürahi veya şişeye alın. Salatalık ve limonu istediğinizi gibi dilimleyip suya ekleyin. Geceden sabaha kadar suyu isterseniz buzdolabında isterseniz dışarıda bekletin. Elde ettiğiniz ödem söktürücü bitki çayını gün boyunca bardak bardak içip bitirin.

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER