Nejat İşler'in Parmakları Kesildi Mi?

Nejat İşler sağlıklı bir şekilde hastane koridorunda yürürken görüntülenmişti. Fakat sağ eline giydiği eldiven dikkatleri çekmişti. Bugün ise ortaya şok bir iddaa atıldı: Nejat İşler’in Parmakları Kesildi…

Nejat İşler'in Parmakları Kesildi Mi?
Sanatçı Nejat İşler uzun süredir hastanede tedavi görüyor. Hayranları Nejat İşler’in durumunu merak ederken son olarak dün ortaya bir fotoğraf çıkmış, İşler sağlıklı bir şekilde hastane koridorunda yürürken görüntülenmişti. Fakat sağ eline giydiği eldiven dikkatleri çekmişti. Bugün ise ortaya şok bir iddaa atıldı: Nejat İşler’in Parmakları Kesildi…

17 Ocak'tan bu yana hastanede tedavi gören Nejat İşler'in ne zaman taburcu edileceği belli oldu.Solunum yetmezliği şikayetiyle hastaneye kaldırılan ve septik şok teşhisiyle yoğun bakımda tedavi altına alınan İşler'in doktoru, ünlü oyuncudan üç hafta daha hastanede kalmasını istedi.İşler, mayıs ayının başında taburcu olacak ve Bodrum-Gümüşlük'teki evine dönecek.Nejat İşler'in parmaklarının kesileceği iddiasına da oyuncunun menajeri Ayşe Barım'dan yanıt geldi.Barım, “Yaşanan septik şok nedeniyle emboli atımı olduğundan Nejat'ın parmakları tedavi sürecinde ve bandaj kullanılıyor.Parmakları kesilmesin diye tedavisi yapılıyor. Umarız tedaviye cevap verir ve parmakları kesilmek zorunda kalmaz” dedi.

Ünlü oyuncu Nejat İşler, tedavi gördüğü hastanede aylar sonra ilk kez görüntülendi.Bodrum'da hastaneye kaldırıldıktan sonra 22 Ocak'ta İstanbul'a nakledilen oyuncu Nejat İşler, yaklaşık 3 aydır tedavi görüyor. Durumunun iyiye gittiği öğrenilen oyuncu, aylar sonra ilk kez hastane odasında görüntülendi. Bir hasta yakını tarafından çekilen görüntülerde İşler'in kaldığı odanın camından dışarıyı izlediği görülüyor. İşler'in kaldığı odanın kapısında ise “Ziyaret yasaktır” yazısı bulunduğu görülürken, ziyaretlere halen daha izin verilmediği öğrenildi.

 

3 Aydır Hastanede Tedavi Gören Nejat İşler İlk Kez Görüntülendi

Ünlü oyuncu Nejat İşler 'çoklu organ yetmezliği ve zatürree' nedeniyle 3 hafta yoğun bakım gerikalan süre serviste olmak üzere 17 Ocak'tan beri hastanede yatıyor.

Hastaneye yattığı günden beri tek bir kare fotoğrafı yayınlanmayan Nejat İşler'i Posta Gazetesi'nden Ali Keser, tedavi gördüğü İstanbul Amerikan Hastanesi'nde dün görüntülemeyi başardı.

Bir hasta bakıcı ile birlikte hızlı adımlarla koridorda yürüyen Nejat İşler gayet sağlıklı görünüyordu.Ama sağ elindeki siyah eldiven merak konusu oldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 15:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER