Final kararı : Ve ATV o dizinin ipini çekti!

ATV'de 2 sezondur yayınlanan Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı kitabından uyarlanan "Huzur Sokağı" dizisi final yapıyor.

Final kararı : Ve ATV o dizinin ipini çekti!
 Başbakan Erdoğan ile Emine Erdoğan'ın gençlik yıllarında tanışmalarına ve evlenmelerine vesile olan yazar Şule Yüksel Şenler'in eseri, muhafazakar kesimde el üstünde tutulan kitaplardan biriydi. İşte o kitaptan uyarlanan dizi, reyting canavarına yenik düştü ve  final  bölümü çekildi.

REYTİNG CANAVARINA YENİLDİ

Şule Yüksel Şenler'in "Huzur Sokağı" kitabı muhafazakar kesimin ilmihali gibi görülüyordu. Kitabın içeriği kadar yazarının da televizyonkanalında hatırı vardı. Zira uzun süre Başbakan Erdoğan'ın akrabalarının yönettiği Atv'de yıllarca "Huzur Sokağı" gibi belli bir ideolojinin sembolü olan eser dizi olarak çekilmemişti. Dizinin çekiminde Atv yönetimi üst düzeyde hassasiyet göstermişti. Ne var ki, reyting canavarı "vefa" dinlemedi...

FİNALE  HAZIRLANIYOR

Evet Atv'de yayınlanan, başrollerinde Kutsi, Selin Demiratar ve Sinem Öztürk'ün yer aldığı ''Huzur Sokağı'' dizisinde  finale  hazırlanıyor. Reytinglerde istenilen seviyeye ulaşamayan dizi 2 sezondur devam ediyordu. Dizi, bu hafta  final  bölümünün çekilmesiyle ekranlara veda edeceğinin de haberini vermiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER