FESTİVAL’DE SERDAR ORTAÇ COŞKUSU

Başkentliler, bu kez de ünlü sanatçı Serdar Ortaç’ın muhteşem yorumuyla seslendirdiği parçalara hep birlikte eşlik ettiler.

FESTİVAL’DE SERDAR ORTAÇ COŞKUSU
 Büyük Ankara Festivali, yavaş yavaş sona yaklaşırken, coşkusu artarak devam ediyor. Başkentliler, eğlence ve müzik dolu gösterilere katılmak için haftanın yedi günü Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanında buluşmaya devam ediyor.

         Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen “Büyük Ankara Festivali”nde gündüz eğlenen, yarışmalara katılan, yemeklerini yiyen Başkentliler, akşam da muhteşem konserlere katılmak için büyük sahneye akın ediyorlar. Yine on binlerin doldurduğu AKM alanında toplanan Başkentliler, hafta içi olmasına rağmen geç saatlere kadar eğlenerek, Serdar Ortaç coşkusu yaşadılar.

 

-SERDAR ORTAÇ’TAN MUHTEŞEM KONSER

 

         Artık gün sayan ve bu yıl da yüz binleri bir araya getiren Büyük Ankara Festivali’ndeki coşku hiç dinmiyor. Gündüz Başkent’in yaz günlerinin tadını Festival alanında çıkaran, gece ise birbirinden ünlü sanatçıların konserleriyle coşan Başkentliler, yine geç saatlere kadar AKM alanında doyasıya eğlendi.

         Her gün büyük sahnedeki muhteşem konserler için havanın kararmasını bekleyen Başkentliler, bu kez de ünlü sanatçı Serdar Ortaç’ın muhteşem yorumuyla seslendirdiği parçalara hep birlikte eşlik ettiler. AKM alanında yankılanan şarkılarla, çoluk çocuk on binler yerinde duramadı.

         Eski ve yeni albümlerinden, müzik listelerindeki hit parçalarına kadar özellikle gençlerin dillerinden düşürmediği parçalarını seslendiren Ortaç, konseri sırasında, kendisine eşlik eden kalabalığa seslenerek, “Binlerce kez sizlere teşekkür ediyorum Ankara” dedi.

         “Dile kolay altıncı kez Ankara’da düzenlenen bu festivalde coşku hiç dinmiyor. Büyükşehir Belediyesi’ne, Sayın Başkanımıza ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Türkiye halkı sizler sayesinde asla mutsuz olmayacak ve sizler sayesinde daima mutlu olacak” diyen Ortaç, Başkentli on binlerce seveninin önünde de sık sık eğilerek, coşkulu kalabalığı selamladı.

 

-COŞKU, HASKÖY SOKAKLARINDA DA YAŞANDI

 

         Büyük Ankara Festivali’nin AKM alanındaki büyük coşkusunu, alana gidemeyen Başkentlilere de taşımak için dev oyuncak kortejini ilçe ilçe dolaştıran Büyükşehir Belediyesi, bu kez Hasköy sokaklarını şenlendirdi. Masal kitaplarından fırlayıp, adeta canlanan sesli ve ışıklı 32 değişik dev oyuncaktan oluşan kortej, Hasköy Cemre Parkı önünden başlayan ve tüm mahalleyi dolaşarak, festival  coşkusunu sokaklara taşıdı.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2013, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER