Fatih Altaylı: Hülya Avşar kenar mahalle tavrı aldı

Fatih Altaylı Hülya Avşar'a verdi veriştirdi..

Fatih Altaylı: Hülya Avşar kenar mahalle tavrı aldı

Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, SKY Türk 360'da ekranlara gelen 'İzzet Paşa'nın canlı yayın konuğu oldu. İzzet Çapa'nın sunduğu programda konuşan Altaylı'dan çok samimi açıklamalar geldi.

HÜLYA O İŞİ BECEREMEDİ

Altın Portakal Film yarışmasının jür başkanlığını yapan Hülya Avşar'a yönelik ağır ifadeler kullanan Altaylı 'Hülya o işi beceremedi ' derken sözlerini şöyle sürdürdü: Ben Hülya Avşar'ın juri üyesi olmasını destekledim. Juri üyesiyken yaptıklarıyla beni hayal kırıklığına uğrattı. Avşar, akıllı bir . Uzun süredir üretimi olmadığı halde popüler olmayı başaran bir kadın. Hülya Avşar juri başkan olduğu için eleştirildi. Biz de dedik ki, kafası çalışıyor, Hülya Avşar iyi bir seçim. Ben oraya uyum sağlayacağını düşündüm. Fakat yapamadı. Biliyorsun orada ensesti konu alan bir film var. Bu filmi savcılığa şikayet edeceğini söyledi, yasaklatacağını söyledi.

KENAR MAHALLE TAVRI ALDI

Sen juri başkanısın. Orada herkesi yanıltıp, farklı bir tavır alacakken son derece basit, sıradan, son derece tabirimi bağışlasınlar kenar mahalle tavrı aldı. Bunu Hülya Avşar'a yakışan bir tavır olarak görmedim. Onu yerleştirdikleri pozisyonu ve kendisini daha aşağı itti.

Altaylı, programın son bölümünde İzzet Çapa'nın ekrana getirdiği, siyaset, spor, medya dünyalarından portreler üzerine yorumlar da getirdi.

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2012, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER