Buse Terim'e tuvalette dayak

Fatih Terim'in küçük kızı Buse, Bodrum'daki Ship A Hoy'un tuvaletinde bir kızın saldırısına uğradı

Buse Terim'e tuvalette dayak

Hafta sonu Bodrum'a giden Buse Terim'in tatili zehir oldu. Terim, cumartesi gecesi arkadaşıylarıyla Ship A Hoy'a gitti.

TUVALETTE DAYAK YEDİ

Tuvalet kuyruğuna giren Buse ile sarışın bir kız arasında sıra kavgası çıktı. Sonradan, sorunlu olduğu öğrenilen kız, Buse'ye tokat atıp başına çantayla vurdu. Araya diğer müşteriler girdi.

JANDARMAYA BAŞVURDU

Yerine dönen Buse, durumu anlatınca gruptaki erkek arkadaşları kızı bulup hırpaladı. Kızın daha sonra kanlar içinde jandarmaya gidip şikayetçi olduğu öğrenildi. Ancak mekandaki bir garsonun şahitliğiyle kızın kırık bir şişeyle kendi kolunu, bacağını kesip öyle jandarmaya gittiği ortaya çıktı. Finalde taraflar barıştı.

DAHA ÖNCE DE FENERBAHÇELİLERİ ÇOK KIZDIRMIŞTI

Bu ay başında Sivasspor deplasmanında Necati Ateş'in attığı gollerin ardından iki hafta sonra oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray maçına yönelik olarak ezeli rakibe "Fener'i Ateş Bastı" diyerek göndermede bulunan Terim'e, Fenerbahçeli taraftarlardan büyük tepki yağmıştı.

Yaşananlar sonrasında bu olay twitter'da en çok konuşulan konular arasına girdi. Buse Terim de tepkiler karşısında bu tweetini sildi.

Sarı - lacivertli taraftarların Buse Terim'e verdiği sert tepkiyi de çok sayıda Fenerbahçeli taraftar da renktaşlarına tepki gösterdi. Galatasaraylı taraftarlar da attıkları tweetlerle Buse Terim'e destek oldular.

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2012, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER