Boyfriend gömlek nasıl giyilir?

Erkeklerin pantolonlarını aldık, ceketlerini de aldık, peki gömleklerini niye giymeyelim? İşte boyfriend gömlek giymenin birkaç yolu...

Boyfriend gömlek nasıl giyilir?
 Üzerimize bir beden büyük geliyormuş gibi duran gömlekler, özellikle de beyaz olanları artık her yerde görmeye alıştık. Bol pantolonların, taytların, şortların üzerine giyilen ve hatta içine hiçbir şey giymeden elbise gibi de kullanılabilen bu gömlekler çok çeşitli stil alternatifleri sunuyor!

Boyfriend gömlekler nasıl giyilmeli?

Boyfriend gömlekler herkesin rahatlıkla takip edebileceği ve üstelik çok da rahat olan bir trend. Üstelik hem klasik tarza hem spor tarza, üstelik de bohem tarza rahatlıkla adapte edebileceğiniz birçok şekli ve modeli mevcut.

Ekose gömlekleri dar kot pantalonunuzun üstüne giyebilir, gömleği pantolunuzun içine sokarak sıkı kalçalarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Gömleğin kollarını kıvırmayı ve ilk bir kaç düğmesini açık bırakmayı ve trendy kolyelerden takmayı unutmayınız!

Örneğin, rahatlığından ve konforundan yararlanmak isteyen bayanlar, kot şortlarını bu gömleklerle tamamlayabilirler. Rihanna da bu akımın sıkı takipçilerinden. Neredeyse her hafta onu üzerinde kocaman bir gömlekle yakalamak mümkün. gömleğin altına giyeceğiniz minicik kot şort ve düz spor ayakkabılarla rahat ve sportif bir şıklık yakalayabilirsiniz. Kolunuza sütyeninizin tonlarında büyük ahşap bileziklerden takın.

Ya da Rachel Bilson gibi gömleğinizi kot pantolon ve topuklu ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Çok daha sade ve yalın görünen Bilson, üzerine daha iyi oturan gömlekleri tercih ediyor. Son sezonda sadeliğin bir göstergesi olan hobo çantasını da yanından eksik etmeyen Rachel Bilson'ın tarzını biz çok tuttuk.

Keira Knightley sanırız bu modayı en aslına uygun takip edenlerden. Neredeyse dizlerine kadar gelen gömleği ve altına giydiği taytıyla gençliğin içindeki hippi ruhunun ayaklı bir temsilcisi adeta. Keira'nın gömleğinde en çok hoşumuza giden nokta ise, gömlek her ne kadar çok uzun ve geniş olsa da, omuzlarının tam olarak oturmuş olması.

Siz de eğer bu akımın sıkı bir takipçisi olacaksanız, gömleğinizin bedeninize uygun olup olmadığına özellikle dikkat edin. Çünkü üzerinizde bol duracak olması, gömleğinizin üzerinizden kayıp düşecekmiş gibi durmasını gerektirmez.

Bütün bu seçeneklerin yanı sıra bir de gömleğinizi bir kemer yardımıyla elbise olarak giyme şansınız var. Victoria's Secret meleklerinden Alessandra Ambrosio, uzun beyaz gömleğini beline taktığı siyah kemeriyle tamamlamış. Gerçi dar bir gömlek seçerek mızıkçılık yapmış ama, biz yine de bu tarzı çok beğendik.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2014, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER