YAŞLILAR İÇİN GENÇ ATILIM !!

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK), genç üyeleriyle birlikte Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı ziyaret etti. Arınç, Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan, 7 Ocak’ta açılacak HASVAK Sosyal Yaşam Evi’nin açılışına katılacağını belirterek sosyal projelere dikkat çekti.

YAŞLILAR İÇİN GENÇ ATILIM !!

HASVAK Başkanı Engin Öztürk, Yönetim Kurulu Genç Üyesi Eren Sarıyer ve vakfın danışmanlar kurulu üyeleri, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Arınç’a HASVAK’ın 40’ıncı yıl kutlama etkinliğinde katılımlarından dolayı teşekkür edilirken, 7 Ocak’ta açılışı gerçekleşecek Sosyal Yaşam Evi hakkında konuşuldu.

MEMNUNİYET DUYDU

Bülent Arınç’a Yaşam Evi ile ilgili bilgi veren Öztürk, Sosyal Yaşam Evi’nin birçok yönüyle bir ilk olma özelliğini taşıdığını dile getirdi. Arınç da bir vakıf çatısı altında gerçekleştirilen bu tip faaliyetlerden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Arınç, Öztürk’e desteklerinin devam edeceğini vurgulayıp Sosyal Yaşam Evi’nin açılışına katılacağını belirtti.

HAVAK’ın Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar tarafından açılışı gerçekleştirilecek Sosyal Yaşam Evi’nin özellikleri şöyle:

  • Ağır hastalığı olmayan her yaşlı müracaat edebilecek.

  • 35 kişilik kontenjan olacak.

  • İsteyen kendi araçlarıyla gelebilecek, isteyen de servis kullanabilecek.

  • Yaşlılar huzurlu bir ortamda daha kaliteli vakit geçirebilecek.

    TÜRKİYE’DE İLK

    Türkiye'de böyle bir merkezin ilk kez kurulacağını söyleyen Öztürk, merkezde sosyal dayanışma sağlamak istediklerini dile getirdi. Öztürk, "Psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetleri ile sağlık hizmetleri verilecek yaşlılar, sosyal toplantılara, söyleşilere katılacak" dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2015, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER