Yaşlılar Haftası kutlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS), “Yaşlılar Haftası” nedeniyle kutlama programı düzenledi.

Yaşlılar Haftası kutlandı

   Büyükşehir Belediyesi aile yaşam merkezleri, yaşlılar lokali üyeleri ile Yaşlılar Hizmet Merkezi üyelerinin bir araya geldiği etkinlikte, çekiliş heyecanı yaşandı. Programa katılan yaşlılara kura çekilişiyle çeşitli hediyeler dağıtılırken, 60 yaşlı üyeye de tatil kamplarında istedikleri tarihte ücretsiz tatil yapma önceliği verildi. 

Gençlik Parkı Tiyatro Salonu’nda düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker ile belediye bürokratlarının da katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

 

-“BÜYÜKŞEHİR, YAŞLILARIN HER ZAMAN YANINDA”

Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması yapan Şeker,  “Biz bir gün değil, 365 gün yaşlılarımızın yanındayız” dedi. Şeker, Büyükşehir Belediyesi’nin yaşlılara yönelik hizmetlerini anlattı.   

Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın konserinin ardından Planet Aile Yaşam Merkezi bünyesindeki Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları da sevilen eserleri seslendirdi. Aşıklar Derneği üyelerinin atışmaları da ilgi odağı oldu.

Programın sonunda yaşlı üyelere çekilişle çeşitli mutfak eşyası hediye edildi. Kurayla belirlenen 60 üyeye, Büyükşehir Belediyesi'nin Akçay ve Akçakoca'daki kamplarında, istedikleri tarihte ücretsiz tatil yapma önceliği verildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER