Tuna'ya şampiyonlardan ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Takımını makamında ağırladı. Başkan Tuna, takımı kazanılan zafer ve Türkiye’ye yaşattıkları gururdan dolayı bir kez daha tebrik etti.

Tuna'ya şampiyonlardan ziyaret

 Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF)  Avrupa Şampiyonası final maçında İngiltere'yi 2-1 yenerek Avrupa Şampiyonu olan Ampute Mili Takımı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’yı ziyaret etti. Kazanılan zaferin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Milli Futbol Takımı'nın ödüllendirilmesine karar vermişti.

 Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nce alınan karar gereği takıma ve teknik heyete 2 milyon 900 bin TL’lik ödeme Perşembe günü gerçekleşti. Ödüllerini alan oyuncular ve teknik ekipten bir heyet, teşekkür için Başkan Tuna’yı ziyaret etti. Takımın kaptanı Osman Çakmak, Verilen para ödülü ile takım arkadaşlarının ev sahibi olduğunu söyledi. Çakmak , “Arkadaşlarımız Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu jesti sayesinde ev ve araba sahibi oldu” dedi.

 Başkan Tuna’ya, başarı dileyen Ampute Milli Takımı Kaptanı Osman Çakmak, “Başkanım bundan sonra yolunuz bahtınız açık olsun. Elinizi ampute milli takımı üzerinden çekmeyin,  biz bu zirveye çıkana kadar çok çile çektik” diye konuştu.

Başkan Tuna, takıma imkanlar ölçüsünde desteklerinin süreceğini belirterek şöyle konuştu:

 “Sizlerin de dualarıyla imkânlarımız geliştikçe spora ve sporcuya desteğe devam edeceğiz. Biz milletin imkânlarını milletin hizmetine adaletli bir şekilde sunuyoruz. Belediye milletin yeri; dolayısı ile biz milletin imkanlarını adaletli bir şekilde millete sunmak için buradayız.

 Ampute Milli Takımı Heyeti, Başkan Tuna’ya takımın formasını da hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2018, 03:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER