Suudi Kral'ın gelini Bodrum'da çarşafı attı

Bodrum'a tatile gelen Suudi Kraliyet ailesinin gelini Bodrum'a gelince çarşafı attı..

Suudi Kral'ın gelini Bodrum'da çarşafı attı

Suudi Arabistan Kraliyet Ailesi’nin önemli isimlerinden Prens El Velid Bin Tallal eşi ve kızıyla Bodrum’da tatil yapıyor. Şeriatla yönetilen Suudi Arabistan’da kadınlar peçesiz, çarşafsız ve yanlarında erkek olmadan sokağa çıkamazken Tallal Ailesi’nin kadınları Bodrum’da diledikleri gibi geziyorlar.

ONLARCA ARAÇLA GELDİLER

Suudi Arabistan Kraliyet Ailesi'nden, 57 yaşındaki Prens el Velid bin Tallal ve ailesi önceki gece özel jumbo jet uçağıylaMuğla'nın Bodrum İlçesi'ne geldi. Prens ve ailesinin ineceği özel uçağı 5 VIP minibüs, 6 otomobil ve 1 otobüs bekledi. Saat 23.00 sıralarında Milas-Bodrum Havalimanı'na inen Prens el Velid bin Tallal'a, eşi Prenses Amira ile kızı eşlik etti.

TRAFİK KİLİTLENDİ

Prens ve ailesi kent merkezine gitmek için otobüse binmeyi tercih etti. Suudi prensin konvoyunun, otobüs veminibüslerin girmesinin yasak olduğu Belediye Meydanı'na girip durmasıyla Cevat Şakir ve Neyzen Tevfik caddeleri kilitlendi. Prens ve ailesi, Barlar Sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi, Kale Caddesi, İskeleMeydanı,MiltaMarina Çarşısı'nı gezdi.

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2012, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER