ODTÜ öğrencileri otobüsten inmeme eylemi yaptı

Gezi eylemleri esnasında kampüse giren belediye otobüslerini kullanılamaz hale getiren ODTÜ'lüler bugün de otobüs işgal etti.

ODTÜ öğrencileri otobüsten inmeme eylemi yaptı
 ODTÜ yolu çalışmalarının başlangıç aşamasında marjinal grupların yaptığı eylemlerde, iki EGO otobüsü tahrip edilmiş, doğalgazlı otobüslerden biri patlamak üzereyken güvenlik güçlerinin müdahalesi sonucu kurtarılmıştı.


GÖKÇEK: "ÖZÜR DİLERİZ"

Büyük bir facianın eşiğinden dönülen eylemlerin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, hem şoförlerin hem de vatandaşların can güvenliği için ODTÜ içine seferlere ara vermek zorunda kaldıklarını söylemiş ve özür dilemişti. Gökçek, "Otobüslerimizden biri eylemler sırasında, gaz kabloları kesilerek patlamaya hazır bir bomba haline getirilmiştir. Bir başka aracımız gasp edilerek, tahrip edilmiştir. Hem içinde taşıdığımız vatandaşlarımızın, hem de şoförlerimizin can güvenliği için maalesef bu zor kararı almak zorunda kaldık. ODTÜ yönetimi gerekli önlemleri alana kadar üniversitemize otobüs seferlerine ara vermek zorunda kaldık. Bu nedenle servislerimizden yararlanan tüm öğrenci, öğretim görevlisi ve personelimizden özür dileriz.” ifadelerini kullanmıştı.

ODTÜ'LÜLER OTOBÜS İŞGAL ETTİ

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2014, 22:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
kenan bey
kenan bey - 10 yıl Önce

gökçek haklı bunlara otobus fazla ..

SIRADAKİ HABER