Muhtarlıklara su aboneliğinde indirim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’dan, muhtarlık binalarında kullanılan su abonelik ücretlerinde indirime gidilmesi müjdesi geldi.

Muhtarlıklara su aboneliğinde indirim

  Makamında Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Eyüp Gözgeç ile birlikte Etimesgut Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Bozbıyık ve beraberindeki 30 kişilik muhtar heyetini kabul eden Başkan Tuna, muhtarların su abonelik fiyatlarının yüksekliğinden şikayet etmesi üzerine, abonelik ücretlerinin düşürülmesi için talimat verdi.

        

“İNDİRİM YAPALIM”

   Muhtarlıklara ön ödemeli kartla aldıkları 50 liralık suyun kendilerine 5 ay yettiğine dikkat çeken muhtarlar, kartlı sudan alınan verginin düşürülmesini talep ettiler. Başkan Tuna da kamu görevi yapan muhtarların talebini dikkate alacaklarını ifade ederek, “Bunu hemen not alıyoruz. İndirim yapılması konusunda gerekli çalışmayı yapacağız” dedi.

  Göreve geldiği günden itibaren muhtarlarla sık sık bir araya gelen ve taleplerini dinleyen Başkan Tuna, muhtarlardan ilçe sorunlarına ilişkin de ayrıntılı bilgi aldı. Muhtarlarla istişarelerini sürdüreceğini vurgulayan Tuna, ilçede son yıllarda artan nüfus ve trafik yoğunluğu karşısında ek otobüs ve dolmuş hatlarının devreye sokulabileceğini söyledi. Tuna, “Amacımız, milletimizin huzuru ve taleplerini yerine getirmek” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER