Maliye Bakanı Başkan Duruay'ı Ziyaret Etti

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret etti. ve Bakan Şimşek Belediye ziyaretinde Başkan Duruay’dan Belediye çalışmaları ve Gölbaşı hakkında bilgiler aldı.

Maliye Bakanı Başkan Duruay'ı Ziyaret Etti

 Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret etti.

 

Bakan Şimşek  Belediye ziyaretinde Başkan Duruay’dan Belediye çalışmaları ve Gölbaşı hakkında bilgiler aldı.

 

 

BAŞKAN DURUAY: “BAKANIMIZ BİZİ ONURLANDIRDI”

 

Ziyareti ve hayırlı olsun dilekleri için Bakan Mehmet Şimşek’e teşekkür eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “Sayın Bakanımızın ziyareti bizi onurlandırdı. Makamımıza kadar gelip tebrik etmeleri bizi çok mutlu etti. Bizlere vermiş oldukları değeri boşa çıkartmayarak, hem Gölbaşımız hem de Gölbaşılı hemşehrilerimiz için hiç zaman kaybetmeden çalışacağız. Sayın Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek’e bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Gölbaşı’nın Sorunlarını Yakından Takip Ediyorum

 

Maliye Bakanı Şimşek ise ‘Gölbaşı’nın sorunlarını yakından takip ettiğini belirtti. Şimşek; “ Bende Gölbaşı’nda ikametgâh ediyorum. Bir Gölbaşılı olarak Gölbaşı’nın sorunlarını ve sıkıntılarını yakından takip ediyorum. Göreve gelmesinin ardından Sayın Duruay’ ın girişimleri ile ilgili bakanlık ve kurumlar gölün temizlenmesi ile ilgili süreci başlattılar.  Gölbaşı’nın en acil çözülmesi gereken ve en büyük sorunlarından birinin de Konya yolu olduğunun farkındayız. Bu sorunun çözülmesi içinde Maliye Bakanlığı olarak her türlü desteği vermeye hazırız.’ İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER