MAHALLEDE ŞENLİK VAR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN BAŞKENT’İ MAHALLE MAHALLE DOLAŞAN “MAHALLEDE ŞENLİK VAR PANAYIRI”, RAMAZAN AYI BOYUNCA ALTINPARK’TA BAŞKENTLİLERİ EĞLENDİRMEYE DEVAM EDECEK

MAHALLEDE ŞENLİK VAR
 Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Mahallede Şenlik Var Panayırları”, Ramazan ayının ilk günü olan yarından (28 Haziran Cumartesi) itibaren Altınpark’ta misafirlerini ücretsiz olarak ağırlamaya devam edecek.

Yaz aylarının vazgeçilmez eğlencesi haline gelen panayır, şehrin hemen hemen tüm mahallelerini gezdikten sonra şimdi de Altınpark’ta konuklarını ağırlamayı bekliyor. Okulların kapanmasıyla birlikte kurulan panayırlar, zorlu bir eğitim-öğretim hayatının ardından çeşit çeşit oyuncaklarla çocukların tatil hediyesi oluyor.

Panayır, kurulduğu her bölgede Midilli atlar, mini gondol, akülü arabalar, şişme oyuncaklar ve pek çok luna park oyuncakları ile yerel sanatçıların verdiği konserler, tiyatro ve akrobasi gurubunun gösterileri ile Başkentlilerin beğenisini kazandı.

Genç yaşlı her Başkentlinin eğlence dolu saatler geçirebilme imkanı bulabildiği panayırlarda yapılan çekilişlerle dağıtılan scooter, uzaktan kumandalı araba, uzaktan kumandalı helikopter, bisiklet, jenga,mp3 çalardan oluşan hediyeler de çocukların karne hediyesi niteliğinde oluyor.

 

-RAMAZAN AYI BOYUNCA ALTINPARK’TA BAŞKENTLİLERİ AĞIRLAYACAK

Başkent’in dört bir tarafını mahalle mahalle gezmesinin ardından Ramazan ayının gelmesiyle birlikte artık tek bir noktada Başkentlileri ağırlayacak olan Mahallede Şenlik Var Panayırları, yarından itibaren iftar saatinin hemen ardından Altınpark’taki dev alanda kurulacak. Yoğunluk durumuna göre de gecenin geç saatlerine kadar açık kalacak.

Altınpark’ta dev bir alana kurulan panayır günün yorgunluğunu ve stresini çocuklarıyla birlikte atmak isteyen aileler için de bir fırsat sağlıyor. İftar saatinden hemen sonra Altınpark’a gelerek panayırdan ücretsiz olarak yaralanabilecekler.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2014, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER