İzmir'de çok konuşulan namaz deneyi

İki kafadar, İzmir'de namaz üzerine sosyal bir deney yaptı. İşte namaz kılan arkadaşını engellemeye çalışan gencin başına gelenler;

İzmir'de çok konuşulan namaz deneyi
 İzmir'de bir grup gencin kurduğu ve İslami sohbetlerin yapıldığı Sözler Köşkü'nün namaz konusundaki sosyal deneyi sosyal medyada kısa sürede binlerce kişiye ulaştı. İki kafadarın gerçekleştirdiği deneyde, namaz kılan gence, diğer arkadaşı engel olmaya çalıştı ve çevredeki insanların tepkileri ölçüldü. Deneye göre İzmir'de bir kişi hariç, olaya tanık olan tüm İzmirliler, parkta namaz kılmaya çalışırken engel olmaya çalışan gence tepki gösterdi.


İki gencin namaz için İzmir'de gerçekleştirdiği sosyal deney, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Deneyde, iki arkadaştan biri parkta namaz kılmaya çalışırken diğeri ise onu engellemeye çalışıyor.

"DÜNYA İNANLARIN MESCİDİDİR" 

Parkta namaz kılmaya çalışan gence müdahale eden kişiye, çevredekiler de tepki gösteriyor. İnsanların istediği yerde namaz kılabileceğini, bu yüzden müdahale edilmemesi gerektiğini söyleyen vatandaşlar, namaz kılmak isteyen gence destek çıkıyor.

İşte o ilginç deneyin görüntüleri;

Kaynak:İnternet Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER