İki doktor aynı hemşireye aşık olunca kan aktı

Antalya'da iki doktor aynı hemşireye âşık oldu. Çıkan tartışmada bir doktor komando bıçağıyla karnından yaralandı

İki doktor aynı hemşireye aşık olunca kan aktı

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli olan ve ikisi de aynı hemşireye âşık olan 28 yaşındaki İ.Ş. (28) ile A.G.K. (33) arasındaki tartışma kanlı bitti. Dr. A.G.K., tartıştığı meslektaşı İ.Ş.'yi 30 santimetrelik komando bıçağıyla karnından yaraladı. Dr. A.G.K. olaydan bir süre sonra polise teslim oldu.
Olay önceki gün 21.00 sıralarında Meltem Mahallesi 3802 Sokak üzerinde meydana geldi. Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'nde görevli olan Dr. İ.Ş. anestezi uzmanı Dr. A.G.K. ile yoğun bakım servisinde görevli bir hemşire yüzünden bir süredir tartışıyordu. İddiaya göre, her ikisi de bu hemşireye âşık olan A.G.K. ile İ.Ş. konuşmak için önceki akşam buluştu. İ.Ş.'nin otomobiliyle Meltem Mahallesi'ne gelen ikili, yaklaşık yarım saat süreyle araçta kaldı.

Karnını kesip kaçtı

Bir süre sonra ikili arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine anestezi uzmanı A.G.K., yanında getirdiği komando bıçağını, İ.Ş.'nin karnına sapladı. Ardından arkadaşının karnını kesen A.G.K. koşarak olay yerinden uzaklaştı.
Son bir çabayla otomobilden inen İ.Ş. yol kenarına düşüp bayıldı. Yaralıyı gören yoldan geçen bir kişinin aracıyla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdüğü İ.Ş. yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. A.G.K, Adliye'ye sevk edildi.

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2012, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER