Hediyeli Halk Ekmek anketi

Büyükşehir Belediyesi’nin, belirli dönemlerde değişik birimleriyle ilgili memnuniyet araştırmasına yönelik düzenlediği anket çalışmaları devam ediyor.

Hediyeli Halk Ekmek anketi

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın tüm birimlere verdiği “vatandaş memnuniyetini önceleyin” talimatının ardından Ankara Halk Ekmek Fabrikası da bir anket çalışması gerçekleştirdi.

         Halk Ekmek ürünlerine yönelik düzenlenen “Hediyeli Müşteri Memnuniyeti Anketi”ne katılan herkese, fabrikanın özelikle çocuklar tarafından çok beğenilen “Halk Çerez”i hediye edildi.

 

DEV TIRLARDA ANKET

         Ankara Halk Ekmek Fabrikası Satış Mağazası ile Atlantis Satış Mağazası önüne kurulan Büyükşehir Belediyesi’nin Mobil Anket TIR’larında düzenlenen ankete yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Halk Ekmek Fabrikası’ndan talep ve isteklerini de ilettiler.

Anket sonuçları uzman ekiplerce değerlendirildikten sonra müşteri memnuniyeti, talep ve istekleri raporlandırılacak ve yöneticilere iletilecek.

 

ELEKTRONİK ORTAMDA YA DA YAZILI 13 SORULUK ANKET

        Anket çalışması ile Başkentlilere, Halk Ekmek Fabrikası’nınürünlerinden satış mağazalarınakadar pek çok konudaki memnuniyetlerine ilişkin 13 ayrı soru yöneltildi.

         İster ekran üzerinden elektronik olarak, isterlerse de broşürleri doldurarak ankete katılan vatandaşların vereceği yanıtlar gelecekte Halk Ekmek Fabrikası’nın hizmetleri ve yeni projelerine de ışık tutacak.

 

“ANKARALILARIN MEMNUNİYETİ İÇİN ÜRETİYORUZ”

Ankete kendi de katılan Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ahmet Sarıduman, “Ankaralıların memnuniyetini çok önemsiyoruz. Onların memnun olması için üretiyoruz ve her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Müşterilerimizin bize geri dönüşleri de bu açıdan çok önemli. Bu sayede eksikliklerimiz varsa onları gidermeye çalışacağız”dedi.

Büyükşehir Basın Yayın ve Halk İlişkiler Daire Başkanlığı’nın desteğiyle düzenlenen “Halk Ekmek Müşteri Memnuniyeti Anketi” sonuçlarının da kendileri için önemli olacağı belirten Sarıduman, “Halk Çerez ürünümüzü tanıtmak amacıyla da vatandaşlarımıza hediye ettik. Hacettepe Üniversitesi birlikte TÜBİTAK onaylı olarak fire ekmeklerden ürettiğimiz bir ürünümüz bu. Ailelerin çocuklarına gönül rahatlığıyla yedirebileceği son derece doğal bir ürün” değerlendirmesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 01:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER