Halk ekmek büfeleri yeni sahiplerine kavuşacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, ekmek satış büfelerinin sayısını artırarak, hijyenik ve uygun fiyatlı ürünlerini Başkentlilerle buluşturmaya devam ediyor.

Halk ekmek büfeleri yeni sahiplerine kavuşacak

 Merkez dışında çevre ilçelerde de halk ekmek büfelerini yaygınlaştıran Halk Ekmek Fabrikası; Altındağ, Keçiören, Yenimahalle, Ayaş, Çankaya, Çubuk, Etimesgut, Haymana, Polatlı, Yenikent, Temelli ve Sincan’da 2021 yılının ilk satış büfelerini hizmete açmaya hazırlanıyor.

KURA ÇEKİLİŞİ 5 ŞUBAT’TA  

    Çeşitli sebeplerle boş bulunan toplam 19 Halk Ekmek büfesi için 5 Şubat 2021 Cuma günü saat 14.00’da noter huzurunda kura çekilişi yapılacak.

    Halk Ekmek ve Un Fabrikası Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda elektronik ortamda düzenlenecek kura çekilişi ile Polatlı, Haymana, Temelli ve Çubuk ilçesinin de aralarında bulunduğu çevre ilçelerde de halk ekmek büfeleri yeni sahiplerine teslim edilecek.

TOPLAM 890 BAŞVURU

    Kent genelinde 7 satış mağazası, 411 halk ekmek büfesi, 1 glutensiz büfe ve 4 Başkent Market ile hizmet vermeyi sürdüren Halk Ekmek Fabrikası, ilk “Başkent Büfe”yi de Koru Mahallesinde açtı.

    Başkentlilerin severek tükettiği halk ekmek ürünlerinin satıldığı büfeler aynı zamanda vatandaşların ekmek kapısı olurken, ABB TV ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak 19 halk ekmek satış büfesi kura çekilişi için toplam 890 kişi başvurdu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER