Gençlerin de tercihi Halk Ekmek

Ankara Büyükşehir BelediyesiHalk Ekmek Fabrikası, Başkentlilerin tercihi olduğu kadar üniversite gençlerinin de tercihi olduğunualdığı ödülle bir kez daha ortaya koydu.

Gençlerin de tercihi Halk Ekmek

 Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen “2018 Yılının En İyileri” ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerine dağıtıldı.Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Kristal Geyik Ödül Töreni”nde, Halk Ekmek Fabrikası, Mühendislik Kategorisi’nde “Yılın Gıda Sanayi” seçildi.

          Bu yıl ilk kez düzenlenen ve üniversite gençlerinin oylarıyla 4 ayrı kategoride 30 ayrı kişi, kurum ve kuruluşa dağıtılan ödüllerin bir diğer sahibi de“Yılın Sporcusu”dalında Dünya Taekwondo Şampiyonu ASKİ Sporlu Elif Aybüke Yılmaz oldu.

 

GÜNDE 1 MİLYON EKMEK ÜRETEN FABRİKA     

Hacettepe Üniversitesi gençlerinin online veya yüzyüze katıldığı oylamayla belirlenen ödüller içinde iki ayrı ödül alan Büyükşehir Belediyesi, ödüllerle dolu gurur dolabına yenilerini ekledi.

“Yılın Gıda Sanayi” ödülüne layık görülen Halk Ekmek Fabrikası; lezzeti, fiyatı, hijyeni ve ürün çeşitleriyle sadece ailelerin sofra tercihi olmadığını, gençlerin de beğenerek tükettiği ürünlere sahip olduğunu aldığı ödülle kanıtladı.

Halk Ekmek adına ödülü Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ahmet Sarıduman aldı. Sarıduman, günde 1 milyon ekmek üretme kapasitesine sahip, 428 satış büfesi ve10 fabrika satış mağazasıyla Türkiye’nin 500 firması arasında yer alan Halk Ekmek’in, üniversite-sanayi işbirliğini desteklediğini söyledi.

 

EKMEK’TE AR-GE

Hacettepe Üniversitesi ile birlikte ürün çeşitliliğinin artırılması amacıyla ortak çalışmalar yürüttüklerini belirten Sarıduman,“Ar-ge çalışmalarımız devam ediyor. Daha yeni ve güzel ürünlerle vatandaşlarımızın karşısında olacağız. Öğrencilerimiz ve üniversitelerimizle işbirliği içerisinde çalışmaya her zaman gönüllüyüz. Bunun da bilinmesini isterim” dedi.

 

BİR ÖDÜL DE ASKİ SPOR’DAN DÜNYA ŞAMPİYONU YILMAZ’A

          Törende ayrıca 2016 Yılında Peru’da düzenlenen Taekwondo Poomse Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak, Türkiye’ye gurur yaşatan ASKİ Sporlu Elif Aybüke Yılmaz da öğrencilerin oylarıyla “Yılın Sporcusu” seçildi.

          Aynı şampiyonada “En Değerli Bayan Sporcu”da ilan edilen Yılmaz, Kristal Geyik ödülünü alırken,“Ailemin dışında ikinci ailem olan Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor’a da çok teşekkür ediyorum”sözleriyle büyük alkış aldı.

          Ödül töreni sonrası Kongre Merkezi Fuaye alanında açılan Halk Ekmek standında incelemelerde bulunan Halk Ekmek Genel Müdürü Ahmet Sarıduman’a, Gıda Mühendisliği bölümü öğrencileri Halk Ekmek’in ucuz, kaliteli ve lezzetli ürünleri için teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2018, 02:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER