Genç Kızılay Teşkilatı2na Halk Ekmek'ten destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk Kızılayı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği “Uluslararası Zorunlu Göç: Fırsatlar ve Zorluklar Gençlik Çalıştayı”nda gençleri yalnız bırakmadı.

Genç Kızılay Teşkilatı2na Halk Ekmek'ten destek

 Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nın destek verdiği çalıştayda, göçmenlerin uyum sorunlarına yönelik çözüm önerileri, Türkiye ve dünyadaki mültecilerin yaşadıkları sorunlara yer verildi.

 

GENÇLERDEN ANLAMLI ÇALIŞTAY

Keçiören Yunus Emre Kongre Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen çalıştay; Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türk Kızılayı, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Göç Politikaları ve Uygulama Araştırma Merkezi ile İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma Eğitim Merkezi’nin (SESRIC) ortaklığında gerçekleştirildi.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLERİN YANINDA

Çalıştaya katılan Ankara Halk Ekmek Genel Müdürü Ahmet Sarıduman, gençlerin fikirlerine ve çalışmalarına destek vereceklerini belirterek,“Genç bir ekibiz ve gençlerin yaptığı çalışmaları da önemsiyoruz. Ülkemiz göç konusunda coğrafi konumu ve milletimizin bu konuya gösterdiği hassasiyet itibariyle tüm dünyaya örnek olmuştur. Zorunlu göç konusunda milletimizin yapmış olduğu fedakârlıklar tüm dünya ülkelerine örnek teşkil etmektedir. Bu çalışmaların ülkemizdeki yansımalarını, netice ve sonuçlarını incelemek, çalışmak, irdelemek ve gençler olarak organizasyonlar yapmak son derece önemli” dedi.

Genç Kızılaycılar, Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ahmet Sarıduman’a çalıştaya verdiği destekten dolayı plaket takdim etti

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 01:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER