Eskişehir Yolu'na alternatif çözüm!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatmak amacıyla şehrin birçok noktasına alternatif çözümler getiriyor.

Eskişehir Yolu'na alternatif çözüm!

 Başkent'te yeni alt geçitlerin yapımına hız veren Büyükşehir Belediyesi; Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) üzerinde bulunan Konutkent, Yaşamkent ve Başkent Üniversitesi önüne yapılan üç alt geçit çalışmasında büyük ilerleme sağladı.

 

ESKİŞEHİR YOLU'NDA KESİNTİSİZ ULAŞIM

         7/24 esasına dayalı olarak sürdürülen çalışmalar hızla ilerlerken, kısa sürede tamamlanması planlanan alt geçitlerin hizmete açılmasıyla kesintisiz trafik akışı sağlanacak. 

          Konutkent ve Yaşamkent bölgelerine giriş-çıkış yapmak isteyen araçlar, alt geçitler üzerinde yer alacak dönel kavşaklar sayesinde kontrollü dönüş yapabilecek. Trafik yoğunluğunu azaltacak üç alt geçitle birlikte ayrıca Başkent Üniversitesi girişinde yapılacak U dönüşü alt geçidi ile şehir merkezi yönünde güvenli ve hızlı ulaşım gerçekleşecek.

 

YAYALAR UNUTULMADI

         Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir Yolu üzerinde araçların kesintisiz ulaşımı kadar yayaları da önceleyen düzenlemeye gidiyor.

         Başkent Üniversitesi önüne yapılan araç alt geçidinin yanı sıra yayaların da güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçebilmesi için yaya alt geçidi yapım çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2019, 11:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER