Büyükşehir'den mükelleflere müjde

Ankara Büyükşehir Belediyesi, vergi borcu olan mükellefler için yapılandırma imkanı sağladı. İlan ve reklam vergisinden asfalt vergisine birçok kalemde Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borcu olan mükellefler borçlarını, 31 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılandırabilecek.

Büyükşehir'den mükelleflere müjde

 Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 7143 sayılı “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun”kapsamında mükellefler, 31 Mart 2018 tarihinden önceki dönemlere ait vergi borçları ile birlikte cezaları yapılandırılabilecek.

İlan ve reklam vergisi başta olmak üzere asfalt vergisi, eğlence vergisi, yangın ve sigorta vergisi, harçlar, tıbbi atık, ecri misil gelirleri, kira gelirleri, işgaliye ücreti, hal rüsumları ve otopark borçları için de yapılandırma imkanı sağlanacak.

 

31 TEMMUZ SON GÜN     

Büyükşehir Belediyesi’ne vergi borçları olan mükellefler bir dilekçeyle, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğü’ne ya da Mali Hizmetler Daire Başkanlığı bankosuna başvurarak, yapılandırmadan yararlanabilecek.

En geç 31 Temmuz 2018 Salı gününe kadar başvuruda bulunabilecek olan mükellefler aynı zamanda borçlarını taksitlendirerek, ödeme kolaylığı imkanına kavuşabilecek.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 00:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER