Büyükşehir'den e-devlet kolaylığı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “e-devlet” uygulaması, Belediye ile ilgili işlemlerde vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlıyor. Büyükşehir’in beyan, sicil, tahakkuk, tahsilat bilgileri ile talep ve öneri başvuru sorgulamaları, tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim sağlanabilen “e-devlet” kapısı üzerinden tek bir “tık”la yapılabiliyor.

Büyükşehir'den e-devlet kolaylığı

 Akıllı kart “Ankarakart”tan “EGO Cep’te”ye, SCADA sisteminden, e-tahsilata, aydınlatma sistemlerinden Alo 153 Mavi Masa’ya kadar pek çok alanda teknolojinin imkanlarını kullanan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda, tüm kamu hizmetlerine erişim sağlanabilen e-devlet kapısı üzerinden de hizmet veriyor.

 

-TEK “TIK”LA KOLAY HİZMET…

                İnternet üzerinden güvenilir bir devlet kapısı olan e-devlet’e giriş yapan kullanıcılar, buradan Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili linke tıklayarak, "beyan bilgileri sorgulama, sicil bilgileri sorgulama, tahakkuk bilgileri sorgulama, tahsilat bilgileri sorgulama ile talep/öneri başvurusu ve sorgulama" başlıklarından birini seçerek, işlemlerini kolayca halledebiliyor.

                Ankara Büyükşehir Belediyesi e-devlet'teki işlemlerin sayısını artırmak için çalışmalara devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2017, 00:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER