Büyükşehir'de muhtarlarla istişare

ASKİ Genel Müdürlüğü, Elmadağ Kaymakamlığı ve Elmadağ Belediye Başkanlığı ortaklığında ilçede bulunan muhtarlarla bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Büyükşehir'de muhtarlarla istişare

 Elmadağ İlçesindeki tüm mahallelerinin atık su hattı ve içme suyu depolarına ilişkin sorunlarının ele alındığı değerlendirme toplantısına; ASKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı, Elmadağ Kaymakamı Turgay Ünsal ve Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin de katıldı.

 

SU KONUSUNDA TÜM EKSİKLİKLER GİDERİLECEK

          Su ve alt yapı sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda muhtarlarla istişarelerde bulunan ASKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Cumali Kınacı,  Elmadağlı muhtarların taleplerini dinledi.

Biz suyu yönetirken tek başımıza karar almak yerine sizler ile birlikte ortak karar almanın daha doğru olacağını düşünüyoruz’ diyen Kınacı, eksikliklerin en kısa sürede giderileceğini söyledi.

 

BAŞKENTLİ TÜM MUHTARLARLA GÖRÜŞÜLECEK

        Toplantı sonrasında Elmadağ Kargalı Barajı ve su depolarını yerinde inceleyen ASKİ Genel Müdürü Kınacı, sırayla diğer ilçelerin muhtarlarıyla da bir araya geleceklerini ve ilçelerin su alt yapısı konusunda taleplerini dikkate alarak, çözüm yolları üreteceklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER