Beyaz Bükemediği Eli Öptü !

Ünlü şovmen Beyaz ile Candan Erçetin arasındaki klip atışması Candan Erçetin'in canlı yayını basmasıyla başka bir hal haldı. Ünlü şarkıcıyı karşısında gören Beyaz el öperek af diledi...

Beyaz Bükemediği Eli Öptü  !
Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin arasında süren klip savaşı sona erdi. Beyaz Show'a katılan Candan Erçetin, Beyazıt Öztürk ile yüzleşti. Beyazıt Öztürk, Candan Erçetin'in elini öperek pes etti.

 

Beyaz Show'a katılan Candan Erçetin ile Bayazıt Öztürk arasındaki klip düellosunda son noktayı Candan Erçetin koydu.

Kanal D'de Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı Beyaz Show'a konuk olan Candan Erçetin, klibini kullandığı Beyazıt Öztürk'e kendi şarkısıyla yanıt vermişti. Klibi izleyen Beyaz, gülerek buna karşılık vereceğini söylerek yanıtını vermişti.
Candan Erçetin de Beyaz'a yeni bir kliple karşılık vermiş, ünlü kadın simalar Demet Akbağ, Saba Tümer, Gupse Özay, Esra Erol ve Derya Şensoy'u klibinde oynatmıştı.
Düelloda son sözü söyleyen Beyazıt Öztürk, geçen hafta ünlü erkek isimleri oynattığı bir kliple Candan Erçetin'e karşılık vermişti.

CANDAN ERÇETİN BEYAZ'LA STÜDYODA YÜZLEŞTİ


Son olarak da Candan Erçetin, önce bir kliple yine Beyaz'a karşılık verdi, sonrada Beyaz'ın programına katıldı. İkili bilindik şarkıyla kısa bir atışma yaptıktan sonra Beyazıt Öztürk, Candan Erçetin'in elini öperek "pes" dedi.


Beyazıt Öztürk, Candan Erçetin'in elini öperek pes etti

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 08:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER