Başkan Tuna'dan Ramazan müjdesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, mübarek aylardan Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle Başkentlilere bir müjde verdi.

Başkan Tuna'dan Ramazan müjdesi

  Her yıl olduğu gibi Ramazan aylarında Başkentlilerin sofrasının bir parçası haline gelen Halk Ekmek Ramazan pidesi bu yıl da iftar sofralarının vazgeçilmezi olacak.

 

BU YIL HALK EKMEK RAMAZAN PİDESİNE ZAM YOK

          Başkan Tuna, merakla beklenen Ramazan pidesi fiyatı konusunda Başkentlileri sevindiren bir karara imza attı. Başkan Tuna, Halk Ekmek tarafından üretilen Ramazan Pidesi’ne zam yapmayacaklarını açıkladı.

          “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da el değmeden üretilen 250 gramlık pidelerimizin fiyatı 70 kuruş olacak. Bu yıl da fiyatları değiştirmedik, Ramazan pidemizi herkes yesin diye zam yapmadık” diyen Başkan Tuna, vatandaşların Halk Ekmek Fabrikası güvencesiyle hem ucuz hem lezzetli hem de sağlıklı pideyi alabileceklerini söyledi.

 

DİKTÖRTGEN PİDE

          Dikdörtgen şekliyle Başkentlierin tercihi olan Halk Pide, Ramazan ayının ilk gününden itibaren 438 Halk Ekmek büfesi ve satış mağazalarında satışa sunulacak.

          Türkiye’de ilk defa el değmeden üretimi gerçekleştirilen Halk Pide’yi Başkentlilerin beğenerek tükettiğini belirten Başkan Tuna, “Ramazan ayı boyunca ucuz ama doğal Halk Pidemizi, katkısız un, yumurta ve susamdan üretiyoruz. Her zaman olduğu gibi el değmeden ürettiğimiz pidemizi özel ambalajında satışa sunacağız” dedi.

 

KAPASİTE ARTIRILDI

Halk Pide’nin 250 gram olacağını ve her vatandaşın alabilmesi için  70 kuruştan satılacağını ifade eden Başkan Tuna, "Ramazan ayının ilk günü itibariyle raflarda yerini alacak pidemizi mübarek ay boyunca üreteceğiz. Üretim kapasitemiz tüm ihtiyaçları karşılamaya yetecek şekilde artırıldı. Hatta talep artıkça kapasiteyi de artıracağız” diye konuştu.

        Piyasada Ramazan Pidesi’ne yapılan yüzde 8’lik zammın ardından, Halk Ekmek Ramazan Pidesi’nin fiyatında bir değişiklik yapılmamasını Başkentliler memnuniyetle karşıladı.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2018, 01:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER