Başkan Tuna şehidin oğlunu yalnız bırakmadı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Hakkâri Dağlıca’da, 2015 yılında PKK’nın hain pususu sonucu şehit düşen Astsubay Okan Taşan’ın emaneti oğlu Meriç’i, mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Başkan Tuna şehidin oğlunu yalnız bırakmadı

  Meriç Taşan için Keçiören’de düzenlenen sünnet düğüne katılan Başkan Mustafa Tuna, kapıda Mehter Takımı’nın marşlarıyla karşılandı. Sünnet düğününe katılan Ankaragücü taraftarlarının“Büyük Başkan” tezahüratları ile Şehit Astsubay Okan Taşan’ın oğlu Meriç’e hediyesini veren Tuna, daha sonra şehit ailesi ile birlikte oturarak sohbet etti.  Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği ve hatıra fotoğrafları çektirdiği Başkan Tuna, sadece Şehit Okan Taşan’ın değil, tüm şehitlerin emanetlerine her zaman sahip çıkacaklarını kaydetti.

 

-YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

Şehit aileleri ve gazilerle her ortamda beraber olduklarını belirten Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Şehitlerimizin emaneti olan aileleriyle beraber olmak bizim en önemli görevimiz. Bugün de Dağlıca’da şehit düşen Okan Taşan kardeşimizin emaneti Meriç’in sünnetine katıldık. Şehitlerimizin emanetlerini asla yalnız bırakmayacağız”ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2018, 02:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER