Başkan Gökçek'ten Avrupalılara davet

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Avrupalı parlamenterleri, 15 Temmuz hain darbe girişimi, terör örgütleri ve Gezi olaylarına ilişkin gerçekleri anlatmak için Ankara’ya davet etti.

Başkan Gökçek'ten Avrupalılara davet

  Başkan Gökçek, Avrupa Bölgeler Asamblesi Başkanı Hande Özsan Bozatlı ve beraberindeki Avrupalı parlamenterleri makamında kabul etti.

            Bozatlı, ziyaretlerinin, 15 Temmuz sonrası yapılmasının planlandığını, ancak tatiller ve Bayram nedeniyle geciktiğini belirterek, Türkiye’nin yanında ve Türk halkıyla dayanışma içinde olduklarını söyledi. 15 Temmuz darbe girişiminden en çok etkilenen ilin Ankara olduğunu belirten Bozatlı, girişimin engellenmesinde, Başkan Gökçek’in de çok büyük katkısı bulunduğunu kaydederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

            Başkan Melih Gökçek de konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 15 Temmuz hain darbe girişimine ilişkin ayrıntılı bilgiler verdi. Gökçek, “Avrupalı diğer parlamenterleri de Ankara’ya davet ediyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşanan gerçekleri, FETÖ'yü (Fethullahçı Terör Örgütü), Gezi olaylarını ve terör örgütü PKK’yı, görüntü ve fotoğraflar eşliğindekendilerine brifingle anlatayım. Bu sayede yanlış bilgilere sahip olan Avrupalı parlamenterler, gerçekleri öğrenirler. Gelsinler açıklayayım” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 03:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER