Başkan Gökçek'e ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Rusya’da düzenlenen 2016 Gençler Dünya Boks Şampiyonası’nda 1. olan ASKİSPOR'lu Tuğrulhan Erdemir ile 3. olan Necat Ekinci'yi makamında kabul etti. Gökçek, "Türkiye’de derece alan herkes için kıvanç duyuyoruz ama kendi takımlarımızdan bu elemanlar çıkarsa, gururumuz bir kat daha artıyor” dedi.

Başkan Gökçek'e ziyaret

  Şampiyona'da derece alan boksörleri, antrenörlerini, ASKİSPOR'lu  yöneticileri ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç'i kabul eden Başkan Gökçek, ASKİSPOR’a sadece boks branşında kullanılmak üzere spor salonu yapacakları müjdesini verdi.

         ASKİSPOR'lu şampiyon boksörler Tuğrulhan Erdemir ve Necat Ekinci'yi tebrik eden Başkan Gökçek, şunları söyledi:

          “Gençlerin önce Yıldızlarda, ardından Gençlerde başarılı olması,  istikbal vaat ediyor. Biz gençlerimizle gurur duyuyoruz. Elbette Türkiye’de derece alan herkes için kıvanç duyuyoruz ama kendi takımlarımızdan bu elemanlar çıkarsa, gururumuz bir kat daha artıyor. Bu yüzden ASKİSPOR, hem boksta hem güreşte son derece başarılı sonuçlar alıyor. Bu yüzden başta kulüp başkanı olmak üzere emeği geçen bütün hocalara ve siz delikanlılara teşekkür ediyoruz. Allah sırtınızı yere vermesin. Hep başarılı olun inşallah.”

        

-YHT GARI YANINA BOKS SALONU YAPILACAK…

         Sporcularının, alınan başarılarda ilk sırada yer aldıklarına dikkat çeken Başkan Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Dünya şampiyonu, ikincisi üçüncüsü, Avrupa 1, 2, 3’üncüsü çıkartan bir biz varız, bir İstanbul var, başka yok. Hatta yapacağımız bölüme yazmak lazım, Türkiye’nin en çok yurtdışı madalya alan takımı diye... Salonunuz yoksa, size, sadece boksa hitap eden bir salon yapalım. YHT Garı yanına bir salon yapalım. Önümüzdeki ay da Meclis'e sunalım. Merkezi bir yerde güzel bir proje olsun istiyorum.” 

 

-“BELEDİYE GİRİŞİNE ŞEREF TABLOSU YAPALIM”

         Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç de Başkan Gökçek’e spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederken, “Amatör sporda ve profesyonel spora Türkiye’de en fazla değer veren belediye başkanlarının başında geliyorsunuz. Bu nedenle size teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

         Başkan Gökçek de Büyükşehir Belediyesi’nin makam girişine, Büyükşehir'e bağlı takımların yurtdışında başarı elde eden sporcularının madalyaları, kupaları ve fotoğraflarının olduğu bir şeref tablosu yapmak istediklerini söyledi.  Gökçek, bu kapsamda bir de sergi açılması talimatı verdi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2016, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER