Başkan Gökçek, Büyükşehir personeliyle iftarda buluştu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi personeli ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Gökçek, Büyükşehir personeliyle iftarda buluştu

 Ramazan etkinliklerinin yapıldığı Altınpark’ta kurulan alanda iftarını açan personel ve aileleri, semazen gösterisi, tasavvuf müziği konseri ve dualar eşliğinde güzel bir ramazan akşamı yaşadı.

            Başkan Gökçek, iftar sonrası yaptığı kısa konuşmada, ramazan ayının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetlerde personelin verdiği emeğin önemine vurgu yapan Başkan Gökçek, "Yıllardan beri sizlerle beraberiz, yol arkadaşıyız ve sizlerin gayretiyle bugün yolumuza devam ediyoruz" dedi.

 

-BAŞKAN GÖKÇEK’TEN MEMURLARA SDT MÜJDESİ

Başkan Gökçek’in, Ramazan Bayramı öncesi müjdeli bir haber vermek istediğini de belirterek, “Önümüzde Ramazan Bayramı var. Tabii personelimizle konuşurken, ister istemez bir takım müjdeler bekliyor. Sosyal Denge Tazminatı (SDT)  konusunda bir türlü anlaşamamıştık" şeklindeki konuşması, personeli heyecanlandırdı. 

Bunun üzerine sözlerine devam eden Başkan Gökçek, “İnşallah, o konuda Genel Sekreterimizle konuştuk,  bir çözüm arıyoruz. Nasip olursa bu Ramazan Bayramı'nda hiç olmazsa o müjdeyi vermiş olalım diyorum. Çocuklarımıza hediye olsun diyorum” dedi.

Başkan Gökçek’in sözleri, büyük alkış oldu. 

 

-15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİ…

Başkan Gökçek, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi Büyükşehir Belediyesi personelinin darbenin önlenmesinde büyük çaba gösterdiğini hatırlatarak, "15 Temmuz da gayret gösteren bütün arkadaşlarımıza, caddede, sokakta, mücadele eden kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu.

 

-“RAMAZAN HATIRASI” FOTOĞRAFLARI…

Başkan Gökçek, iftar sonrası "Ramazan Hatırası” yazısı önünde, Büyükşehir personeli ve ailelerinin taleplerini kırmayarak  tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İftarda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2017, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER