Başkan Gökçek Ankaralıları ANKAPARK'ta ağırladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, taksici esnafı ve oto sanatkarları ile ailelerinden oluşan yaklaşık 5 bin kişiyi ANKAPARK’ta ağırladı.

Başkan Gökçek Ankaralıları ANKAPARK'ta ağırladı

  Konuklarıyla birlikte oyuncaklara binen, çocukların mutluluklarına ortak olan Başkan Gökçek, Periscope’den yaptığı canlı yayınla da çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. Başkan Gökçek, vatandaşların fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi ve özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

Vatandaşların, “Çok güzel olmuş, Ellerinize sağlık” ve “Teşekkür ederiz” sözleriyle birlikte yaklaşık 1 milyon 200 bin metrekarelik alandaki roller coaster başta olmak üzere pek çok oyuncağa binen Başkan Gökçek, ziyaretçilerine, özellikle de ANKAPARK’ta adeta bir şölen havası yaşattı.

         Taksici esnafı ve oto sanatkarlarının aileleriyle birlikte doyasıya yaşadığı eğlenceye ortak olan Başkan Gökçek’e, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, Belediye Meclisi Başkanvekili Ali İhsan Ölmez, Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Araştırma Tanıtım ve Belediye İçi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Tezcan ile belediye bürokratları da eşlik etti.      

 

-YAKLAŞIK 5 SAAT SÜREN ANKAPARK TURU…

Başkan Gökçek’in, geçtiğimiz hafta yaklaşık 300 kişilik taksici esnafıyla bir araya geldiğinde davet ettiği katılımcılar aileleriyle birlikte ANKAPARK’a geldiler. Konuk vatandaşlar; ilk olarak Koordinasyon Merkezi önünde özel otobüslerle alana taşındılar. Burada da bölge bölge dağılan ve diledikleri oyuncağa binme ayrıcalığı yaşayan Başkentliler, kalabalık nedeniyle zaman zaman oyuncaklar önünde kuyruklar oluşturdular.

         Başkan Gökçek’in de misafirleriyle birlikte ESC Coaster, Uçan Topaç ve pek çok oyuncağa binmesini cep telefonlarıyla ölümsüzleştirmek isteyen Ankaralılar, hem Başkan Gökçek’e teşekkür ettiler, hem de güzel bir ortamda eğlencenin doruğuna ulaştılar.

 

-BAŞKAN GÖKÇEK’TEN ANKAPARK DAVETİ…

         Ziyarete gelen herkesin eğlencenin sınırlarını zorlarcasına mutlulukla ayrıldığı ANKAPARK ayrıcalığını tüm vatandaşların yaşamasını istediğini belirten Başkan Gökçek, Ankaralıları ANKAPARK’a davet etti. Başkan Gökçek, ANKAPARK ziyaretinin nasıl olacağıyla ilgili ayrıntıları ileriki günlerde açıklayacağını belirterek, “Ziyaret için başvuruda bulunacak vatandaşlarımıza belirli bir kapasitede kartlar dağıtacağız. Bu kartı alan vatandaşlar da ANKAPARK’ı ziyaret ederek, doyasıya eğlenebilecekler” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2017, 06:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER