BAKAN TANER YILDIZ, İFTAR ÇADIRININ KONUĞU OLDU

Başkent Ankara’nın 9 ayrı noktasında kurduğu iftar çadırlarında her gün binlerce Başkentliyi ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da her ilçede Halk İftarları düzenlemeye devam ediyor.

BAKAN TANER YILDIZ, İFTAR ÇADIRININ KONUĞU OLDU
 

         Açılan oruçların ardından vatandaşları Gençlik Parkı’ndaki nostalji dolu etkinliklerde konuk eden Büyükşehir Belediyesi, eski Ramazanları bugüne taşıyarak, bu güzelliği Başkentlilere yaşatıyor.

        

 -ENERJİ BAKANI YILDIZ, İFTAR ÇADIRININ KONUĞU OLDU YEMEK DAĞITTI

    

       Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik Parkı’ndaki iftar çadırının konuğu oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik Parkı’ndaki etkinlikleri öncesi Başkentlilerin oruçlarını açabilmesi için kurduğu İftar Çadırı’na gelen Bakan Taner Yıldız, burada iftar öncesi vatandaşlarla sohbet etti ve yemek dağıttı.  Vatandaşların tabağına yemek koyan Bakan Yıldız, daha sonra iftar sofrasının konuğu oldu. Bakan Yıldız vatandaşların isteklerini de kırmayıp, birlikte fotoğraf çektirdi.  

 

-ESKİ RAMAZANLAR GENÇLİK PARKI’NDA

 

         Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca İftar Çadırları ve Halk İftarları binlerce Başkentliyi, zengin iftar sofralarında ağırlarken, Gençlik Parkı’nda da eski Ramazanları bugüne taşıyan etkinlikler Başkentlilere nostaljik akşamlar yaşatmaya devam ediyor. Çoluk çocuk, misafir, akraba iftar sonrası Gençlik Parkı’na koşan Başkentliler, burada temaşa gösterileri, heyecan performanslar, Mevlevilerin huzur veren gösterileri, tasavvuf müziği dinletisi, canlı sohbetler ve bu özel ayın maneviyatına uygun stantlarda alışveriş keyfiyle dolu akşamlar yaşıyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2013, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER