Bağiçi Kültür Merkezi açıldı

Gölbaşı Belediyesi’nin “Her Mahalleye Kültür Merkezi” projesi kapsamında Bağiçi Mahallesi’nde inşaa ettiği “Bağiçi Kültür Merkezi” iftar programıyla açıldı.

Bağiçi Kültür Merkezi açıldı

 

Bağiçi Kültür Merkezi ‘nin açılış programına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın yanı sıra  AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Murat Yıldırım, Gölbaşı Belediyesi meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Bağiçili vatandaş katıldı.

Bağiçi Kültür Merkezi’nin açılışında konuşan Başkan Duruay,  “Her Mahalleye Kültür Merkezi” projesiyle yapımını başlattığımız “Bağiçi Kültür Merkezi’mizi  11 ayın sultanı ramazan ayında, böyle anlamlı bir iftar programında açmaktan mutluluk duyuyoruz. 530 m²’lik bir alana kurulan  kültür merkezimizin içinde muhtarlık ofisi, gelin odası, mutfak, lavabolar ve bir adet çok amaçlı salon ve kurs odası bulunuyor. Rahmet ve bereket ayında açtığımız Bağiçi Kültür Merkezimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum “dedi.

AK PARTİLİ YILDIRIM: KÜLTÜR VE GELENEKLERİMİZ BURALARDA YAŞACAK

Bağiçi Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programında konuşan AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Murat Yıldırım ise  “Belediye Başkanımız burada çok güzel bir konak yapmış. AK Parti mahallerimize köylerimize imar ve irfan götürmektedir. Burada yapılan mimari yapının içerisindeki faliyetlerlerle kültür ve geleneklerimiz sürdürülecek, toplantılarımızla birlik ve beraberliğimiz daim olacaktır. Belediye Başkanımız Fatih Duruay’a bu güzel hizmetinden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER