AŞTİ'DE DENETİM!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Başkent’in dört bir tarafında bayram denetimleri kapsamında yoğun mesai harcıyor.

AŞTİ'DE DENETİM!

 Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri rutin olarak gerçekleştirdiği denetimlerini kent genelinde sıklaştırırken, vatandaşların Kurban Bayramı’nı huzur ve güvende geçirmesi için bayram yoğunluğunun yaşandığı AŞTİ’de de denetimlerini sürdürüyor.

 

AŞTİ’DE TİTİZ DENETİM

         AŞTİ Zabıta Karakol Amirliğine bağlı ekipler; bilet gişelerinin evraklarını, büfelerde satılan gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerini, hijyenik şartların yerine getirilip getirilmediğini tek tek kontrol ediyor.

        Otobüs işletmelerinin yangın tüpleri dahil olmak üzere tüm kontrollerini büyük bir titizlikle gerçekleştiren ekipler, firmaları tespit edilen eksiklikler konusunda uyarıyor.

 

ÇIĞIRTKANLARA GEÇİT YOK

        Yasa gereği yasak olan çığırtkanlık konusunda anonslarla uyarılarda bulunan Zabıta ekipleri, çığırtkanlık yapanlara geçit vermeyerek, gün boyu sürdürdükleri denetimlerde vatandaşlardan gelen şikayetleri dikkate alıyor.

         Zabıta ekipleri, AŞTİ’de ayrıca peronlardan hareket edecek otobüslerde bagaj fişi ve yolcuların biletlerini de kontrol ederek, dumansız hava sahasını ihlal eden vatandaşları uyarıyor, uymayanlara idari para cezası uyguluyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2019, 19:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER