18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılında KAI’den kahvaltı programı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılında Gölbaşı KAI Federasyonu kahvaltı düzenledi

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılında KAI’den kahvaltı programı
Düzenlenen programa Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, KAI Federasyonu Genel Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Kars Milletvekili Aday adayı Erdoğan Yıldırım ve dernek üyeleri katıldı.


Açılış konuşmasını gerçekleştiren Gölbaşı KAI Federasyonu Dernek Başkanı Salih Kara katılımdan dolayı herkese teşekkürlerini ileterek, derneğe destek veren herkese teşekkür etti.


KAI Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım davete katılan Belediye Başkanı Fatih Duruay’a ve konuklara geldikleri için teşekkür ederek “ gölbaşı belediye Başkanı güler yüzü ile bizleri yalnız bırakmadı. Her zaman Gölbaşı’nın ve Belediye Başkanımızın yanındayız. Bunun en büyük kanıtı da dernek başkanımız Salih Bey’in tüm ekibi ile seçimlerde yanında olmasıdır. Sebep Gölbaşıdır, hepimiz Gölbaşı için çalışmalıyız. İnsanların bir doğdu bir de doyduğu yer vardır. Geleneklerimiz örf ve adetlerimizi bizden sonraki nesillere aktarmak içinde üstümüze büyük görevler düşmektedir” diyerek Ankara ve Gölbaşı’nda federasyon olarak gelenek ve görenekleri en iyi şekilde uyguladıklarını ifade etti.

1.20150315122907.jpg


*DERNEK VE FEDERASYON FEDAKARLIK GEREKTİRİR*


Denek ve Federasyon işleri fedakârlık getiren işlerdir. Hem aşından, hem işinden, hem ailesinden, hem dostlarından fedakârlık yapılan işlerdir. Herkese yoğun katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.  Uzun yıllardır Gölbaşı’nda ikamet ediyor, ticaret yapıyoruz. Bizler üstümüze düşen görevleri ziyadesiyle yapıyoruz. Bunu da birlik ve beraberlik içerisinde gösteriyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin.



*ÜLKEMİZ YENİ BİR SÜREÇ YAŞIYOR*


Ülkemiz yeni bir süreç yaşıyor ve herkesin gözü bizim üstümüzde.Etrafımızda bir sürü olumsuzluk olmasına rağmen, hem ekonomik anlamda hem sosyal anlamda hem de kültürel anlamda Türkiye’de bir kargaşalık yok. Dünyada fırtınalar kopuyor ve Ortadoğu’da bir sürü olumsuzluklar var. İnşallah bu olumsuzluklar bitecektir. Önümüzde yeni bir anayasa, çözüm süreci var. Buna benzer bir sürü olumlu gelişmeler olacak. Bizde elimizden geleni yapacağız.



Erdoğan Yıldırım son olarak ; “Çanakkale ve Sarıkamış’ın 100 yılı. Allah tüm şehitlerimize rahmet etsin. Onların sayesinde yaşıyoruz. Ruhları şad olsun” diyerek emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

2.20150315122922.jpg


Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay düzenlenen programda dernek başkanına teşekkür ederek; “Hepimiz Gölbaşılıyız. Programın adı Çanakkale şehitlerini anma programıdır. Kars, Ardahan Iğdır neresi Çanakkale neresi.  Vatanın hepsi bizim toprağımızdır. Gölbaşı Belediyesi olarak derneklerimize katkı sağlamaktayız. Onların yapacağı her programda yanında olacağız” dedi.



Program daha sonra Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Doç. Dr. Cenksu Uçer’in Çanakkale Şehitleri ile ilgili konuşmasının ardından, âşık Paşa Susanoğlu’nun güzellemeleri ile son buldu. Aşık Susanoğlu ayn zamanda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve KAI Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’a atıfta bulunarak güzelleme okudu.

3.20150315122934.jpg

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2015, 20:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER