Zülfükar Karagöz adaylığını açıkladı

Gölbaşı’nın köklü ve saygın ailelerinden Karagöz ailesi fertlerinden Zülfükar Karagöz, Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Zülfükar Karagöz adaylığını açıkladı
 Gölbaşı’nın köklü ve saygın ailelerinden Karagöz ailesi fertlerinden Zülfükar Karagöz, Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına adaylığını açıkladı. 
Gölbaşı’nda hatırı sayılır bir kariyere sahip olan Zülfükar Karagöz, uzun yıllardır esnaf ve sanatkara verdiği desteklere bir yenisi daha ekliyor.  
Bürokrasi, esnaf ve halkla iç içe olan, ailesi yakınları  ve esnafın tam desteğini alan Zülfükar Karagöz Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
Gölbaşı’nın önde gelen kanaat önderleri ve esnafın tam desteğini alan Zülfükar Karagöz Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkan adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
ESNAFIMIZ İÇİN VARIM
‘Esnafımız için varım’ diyen Zülfükar Karagöz gazetemize neden aday olduğu konusunda ise şu açıklamayı yaptı;
“Ben de bir esnaf çocuğuyum. Yıllardır bende esnaflık yapıyor ve esnafımızın sorunlarını iyi biliyorum. Son dönemde esnafımız kan ağlamaktadır ve esnafımız mağdur edilmektedir.  Şahsımıza ve ekibimize özellikle esnafımızdan ve kanat önderleri başta olmak üzere bir çok çevreden yapılan çağrılar sonucu ekibimizle istişare ederek, esnafımız için birlikte bu yola çıkmaya karar verdik.” 
SADECE BELLİ BİR KESİME DEĞİL…
Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ‘nin yerinin bile bilinmediğine dikkat çeken Karagöz” İlçemizde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ne iş yapar yeri nerededir kimse bilmiyor. Biz göreve geldiğimizde sadece belli bir kesime, keyfe göre değil ihtiyacı olan her esnafımızın yanında olacağız. Şahsım ve ekibim esnafımızın en zor günlerinde elini uzatabileceği bir dost olacak. Biz esnafımıza sırf kredi veren bir kooperatif olarak değil, bir sivil toplum örgütü olarak toplumun bütün kesimlerine ulaşacağız. “ dedi. 
KÖTÜ İMAJI ORTADAN KALDIRACAĞIZ
Bankaların esnafa olan olumsuz imajını silmek için bazı çalışmalar yapacaklarını anlatan Karagöz ”Amacımız bankaların esnaflara olan kötü bakış imajını ortadan kaldırmak ve esnafımızın bankalardan en uygun faiz oranlarıyla kredi çekebilmesini sağlamak olacaktır.” diye konuştu. 
TÜM ESNAFA HİZMET EDECEĞİZ
Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin belli başlı bazı zümrelere değil tüm esnafa hizmet edeceğinin altını çizen Zülfükar Karagöz “Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi bundan sonra büyük bir aile olacaktır. Şahsım  ve tüm ekibim bütün olumlu ve güzel adımlarla birlikte hep beraber olacağız. Bugüne kadar seçimler gizli saklı yapıldı. Ama bundan sonra Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimleri gizli olmayacak, gizli olmasına müsaade etmeyeceğiz. Seçimlerden her ortağımızın ve kamuoyunun haberi olacak. Ortaklarımız seçimlerden en az 3 ay önce haberdar olacak ” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2018, 22:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER