Zengin, helallik istedi

Yunus Emre Hizmet Derneği, Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesi yemekhanesinde iftar yemeği düzenledi.

Zengin, helallik istedi
 Yunus Emre Hizmet Derneği, Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesi yemekhanesinde iftar yemeği düzenledi.  İftar yemeğinden önce sureler okunurken, Ramazan’a özel sohbetler de yapıldı.

Kaymakam Raşit Zengin, Yunus Emre Hizmet Dernek Başkanı Hayrullah Başer, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Deveci, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Murat Bey Balta, Hastane Başhekimi  Nurullah Soyhan, Hastane Müdürü Mehmet Kaya, STK temsilcileri, yardımseverler ile hastane personelinin katıldığı İftar yemeğinin ardından Hayrullah Başer bir konuşma gerçekleştirdi.



 İftara katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerini ileterek Ramazan ayının önemine değindi. 

Hayrullah Başer’in konuşmalarının ardından Kaymakam Raşit Zengin herkese bir bir teşekkür ederken, İç İşleri Bakanlığı Göç Dairesi Başkanı olarak atandığını da paylaştı. Zengin, “Bende sizler gibi Gölbaşı’na yerleştim. Yine karşılaşma imkânımız olacak. Bizlerde yine projelerde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çarşıda pazarda karşılaşacağız. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan, ilgi alaka gösteren, sevgilerini sunan herkese teşekkür ederim, hakkınızı helal edin” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Hayırsever Münevver Güçlü’nün adına Oğlu Bülent Güçlü’ye plaket takdim edilirken, Kaymakam Raşit Zengin’de Gölbaşı’na vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sunuldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2013, 10:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
bir bilen
bir bilen - 11 yıl Önce

sade bir vatandaş olarak sayın kaymakamıma mülkiye
amiri olarak hakkımı helal etmiyorum.gölbaşı belediyesinde 2004 2009 yılları arasında görev yapan ve yapmadığı imar sahtekarlığı kalmayan ve vatandaşlara bilgi bile vermeden arsalarını birilerine peşkeş çeken bu imar müdürü hakkında
cumhuriyet savcılığına yaptığımız şikayetlerimiz
sayın mülkiye amiri kaymakam beyin izin vermemesi neticesinde hakkında soruşturma açılması durdurulmuştur.görevini kötüye kullanan adam kayıran sahte evrak ve düzenlemelerle birilerini
zengin edip sade vatandaşları mağdur eden bu imar
müdürünün yargılanmasına izin vermediği için eğer allah katında bir kul
olarak bir hakkım varsa o hakkımı helal etmiyorum
genede allah i̇şi̇ni̇ gücünü rast geti̇rsi̇n i̇nşallah
daha büyük makamlarida allah nasip etsin-amin

SIRADAKİ HABER