Yerel basın bizim için önemli

MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın basından sorumlu yeni Başkanı Arif Çelik, basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi

Yerel basın bizim için önemli

MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı’nın basından sorumlu yeni Başkanı Arif Çelik, basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’un da katıldığı kahvaltılı toplantıda yerel basının sorunları da masaya yatırıldı.

MHP İlçe Teşkilatı’nın Basından Sorumlu Başkanı Arif Çelik, basının çok önemli olduğuna vurgu yaparak, bundan sonraki süreçte yerel basınla ilişkilerin daha iyi olması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Çelik, hataların insanlara mahsus olduğunu, yapılan eleştirilerin karşısında olmadığını bu eleştirilerin kendilerine yön vereceğini ifade ederek, “Daha önce basına parti olarak yeterince önem verilmediğinin farkındayız. Bu bizim bir eksikliğimizdi. Hatalarımız elbette olmuştur. Ama hatalar üzerinden siyaset yaparsak, bir yere varamayız. Amacımız bu eksiklikleri gidermek ve önümüzdeki sürece bakmak. Yerel basın benim için çok önemli. Biz isteriz ki yerel basınımız yaptığımız çalışmalarda yanımızda olsun” dedi.

Sohbet havasında geçen toplantıda basın mensuplarının yaşadıkları sıkıntılar da konuşuldu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2012, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER