Yeni Zabıta Müdürü personeliyle buluştu

"Bu kutsal göreve bizi layık gören sayın belediye başkanımızın yüzünü kara çıkartmayacağız."

 Yeni Zabıta Müdürü personeliyle buluştu

Gölbaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevine atanan Kurtuluş Çiftci, birlikte görev yapacağı mesai arkadaşlarıyla ilk istişare toplantısını gerçekleştirdi. Gölbaşı Belediyesi Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Zabıta görevlilerinin yanı sıra Ruhsat ve Denetim Şefliği personeli de hazır bulundu. Yeni döneme dair hedeflerinden bahseden Çiftci "Bu kutsal göreve bizi layık gören sayın belediye başkanımızın yüzünü kara çıkartmayacağız." dedi. 

Tüm personelin ilgiyle izlediği istişare toplantısında önemli konulara değinen Çitfci şunları söyledi: "1 Temmuz itibariyle Zabıta Müdürlüğü görevi tarafımıza tevdi edildi. Bize güvenen sayın belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Aranızdan çıkan biri olarak el ele, omuz omuza bu görevin üstesinden geleceğiz. Tüm önyargılardan uzak bir şekilde herkese eşit davranacağız. Görevini hakkıyla yapan arkadaşlarımızı ödüllendirecek, taltif edeceğiz. Ayrıca önümüzdeki günlerde Zabıta personelini rahatlatacak birtakım düzenlemelere gideceğiz. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Toplantının ardından personelle birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. 

KURTULUŞ ÇİFTCİ KİMDİR ?

Kurtuluş Çiftci 1976 yılında Gölbaşı Oyaca mahallesinde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve liseyi Oyaca'da tamamladı. 2006 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Çiftci, 2001 yılında naklen geçişle Gölbaşı Belediyesi'nde Zabıta Memuru olarak göreve başladı. 2006-2015 yılları arasında Zabıta Komiseri ve Amiri olarak görev yaptı. Çiftçi, 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle Zabıta Müdürlüğü görevine getirildi. Kendisi evli ve 2 çocuk babasıdır.  

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2015, 00:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER