YENİ iMAR YOLLARI AÇILIYOR

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seğmenler Mahallesi Toki yolu üzerindeki yeni yerleşim alanındaki yeni imar yolu açılması için çalışmalara başladı.

YENİ iMAR YOLLARI AÇILIYOR
 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay seçimlerden önce ‘5 yılda bir metrekare imar bile yapılmadı’ diyerek geçmiş yönetimi eleştirmiş ve Başkan olduğu takdirde Gölbaşı’nın büyümesi ve gelişmesi adına yeni imar alanları açacaklarını ve önemli adımlar atacaklarını belirtmişti.

Seçimlerin ardından geçen 2 aylık süreçte kadrosunu hızla oluşturmaya başlayan Başkan Duruay söz verdiği gibi yeni imar alanlarının açılması konusunda da düğmeye bastı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Seğmenler Mahallesi Toki yolu üzerindeki yeni yerleşim alanındaki  yeni imar yolu açılması için çalışmalara başladı.

İlk etapta Aski tarafından yağmur suyu ve  altyapısı tamamlanan yolların,   Gölbaşı Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü yol şube ekipleri tarafından da yol açım çalışmaları hızlı bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay; Gelişen Gölbaşımızda çalışmalarımıza ara vermeden hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. İmarı tamamlanan yerleşim alanlarının yolları kısa sürede açılarak asfalt çalışmaları yapılacak diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2014, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER