Yeni hastanenin ihalesi Mayıs ayında

Yapımı yılan hikayesine dönen 200 yataklı Devlet Hastanesi için müjdeli haber sonunda geldi.

Yeni hastanenin ihalesi Mayıs ayında
 Yapımı yılan hikayesine dönen 200 yataklı Devlet Hastanesi için müjdeli haber sonunda  geldi. Genel seçimler öncesi yeni hastane için söz veren Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve  Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Başdanışmanı ve Ak Parti Ankara Milletvekili Doç.Dr. Ertan sözünü tuttu.

Yaklaşık iki yıldan beri yapımı gündemde olan ve ihale aşamasına gelen TOKİ yoluna yapılacak olan yeni hastanenin ihale ilanı yayınlandı.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın yapılması için uzun süredir uğraştığı 200 yataklı yeni hastanenin ihalesinin 9 Mayıs 2016 günü yapılması kesinleşti.

Kamu İhale Kurumunda yayınlanan ihale ilanında 200 yataklı Gölbaşı Devlet Hastanesinin Mayıs ayında  yapılacağı belirtildi.

ERTAN AYDIN SÖZ VERMİŞTİ SÖZÜNÜ TUTTU

Genel seçimler öncesi gazetemizin sorularını yanıtlayan Başbakan Davutoğlu’nun Başdanışmanı Ertan Aydın, Gölbaşı’na yapılacak olan 200 yataklı hastane  konusunun Bakanlar Kurulu’nda da gündeme geldiğini ifade ederek, ihale sürecinin yakın bir zamanda sona ereceğini söylemişti.

GÖLBAŞI’NA HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Belediye Başkanı Fatih Duruay 200 Yataklı devlet hastanesinin ihalesinin Mayıs ayında yapılacağını ifade ederken “Gölbaşımıza hayırlı uğurlu olsun. Hem bizim hem de Gölbaşı halkının uzun süreden beri beklediği bir hizmetti. Bu konuda başta Ankara vekilimiz sayın Ertan Aydın olmak üzere emeği geçen herkese Gölbaşı halkına teşekkür ederim.” Dedi.

200 yataklı devlet hastanesinin 700 iş günü içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER