Yaz Çiçekleri Toprakla Buluştu

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaz aylarının gelmesiyle birlikte 200 bin adet yaz çiçeğini toprakla buluşturdu.

Yaz Çiçekleri Toprakla Buluştu
Gölbaşı’nda parklar, yaz çiçekleri ile birlikte rengârenk bir hale büründü. Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçedeki yeşil alanları ve parkları çiçeklerle süslemeye başladı.



Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, park ve bahçelere yaklaşık 200 bin adet petunya, kadife, ortanca, ateş, taflan ve aslanağzı çiçeklerinin ekimine başladı. Özellikle park ve bahçelerde dikilen çiçekler, vatandaşların dikkatini çekerken, çiçekler yaz aylarında Gölbaşı’nın güzelliğine güzellik katacak.



Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, ilçedeki yeşil alanların ve parkların düzenlenmesi adına önemli çalışmalar yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini söyledi. Başkan Duruay, Gölbaşılıların gurur duyacağı bir ilçede yaşamaları için seferber olduklarını ifade ederek “Park ve bahçelerimizdeki rengarenk görüntüler, Gölbaşı’na farklı bir boyut kazandıracak” sözlerini kullandı.





Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER