Yapımı tamamlanan İkizce Kültür Merkezi hizmete açılıyor.

Gölbaşı Belediyesi’nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında yapımı tamamlanan İkizce Kültür Merkezi hizmete açılıyor.

Yapımı tamamlanan İkizce Kültür Merkezi hizmete açılıyor.

Gölbaşı Belediyesi’nin her mahalleye kültür merkezi projesi kapsamında yapımı tamamlanan İkizce Kültür Merkezi, 14 Eylül 2013 Cumartesi günü saat 13.00’te törenle hizmete açılacak.

322 m2’lik bir alanı kapsayan İkizce Kültür Merkezi’nin içinde muhtarlık ofisi, mutfak, lavabolar ve bir adet çok amaçlı salon bulunuyor.

ADIM ADIM SONA GELİNİYOR

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, hizmete açtıkları kültür merkezlerinin çok yönlü olarak hizmet verdiğini ifade etti. Her mahalleyi kültür merkezine kavuşturma hedefinde adım adım sona geldiklerini bildiren Başkan Odabaşı, “Bir yandan yeni merkezlerin temelini atarken tamamlananların da hizmete açılışını gerçekleştiriyoruz. Sıra şimdi İkizce'ye geldi. İnşallah hep beraber kültür merkezinin açılışını yapacağız ve ardından yemek yiyeceğiz. Açılışını yapacağımız kültür merkezi, İkizceli hemşehrilerimize ve Gölbaşı’mıza hayırlı olsun” dedi.

TAŞPINAR'A CAMİ VE KÜLTÜR MERKEZİ MÜJDESİ

Bu arada arsası Gölbaşı Belediyesi tarafından tahsis edilen Taşpınar Mahallesi Camii ve Kültür Merkezi'nin temeli de 13 Eylül Cuma günü Cuma namazına müteakiben Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın katılımlarıyla atılacak.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2013, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER